Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

To gymnasier bliver til étFoto: Horsens Statsskole.

To gymnasier bliver til ét

I Horsens skal byens to gymnasier lægges sammen til det samlede Nyt Horsens Gymnasium & HF

Del artiklen på

Det blev Arkitema Architects, der med ingeniørerne SlothMøller, vandt udbuddet om bygherrerådgivning ifm. sammenlægningen af to gymnasier i Horsens, der fremover vil hedde Nyt Horsens Gymnasium & HF. I alt 11 tilbud var blevet afgivet på opgaven. Med en ud- og ombygning af den nuværende Horsens Statsskole vil fremtidens gymnasiale uddannelser i Horsens få til huse i moderne lokaler med historiens vingesus.

Det nye gymnasium bliver den næststørste uddannelsesinstitution i Horsens og placeret tæt på det kommende campusområde ved banegården. Sammenlægningen giver mulighed for at forbedre Statsskolens eksisterende faciliteter og dermed skabe et moderne læringsmiljø med et endnu stærkere fokus på den gode undervisning.

- Det er en opgave, der rummer mange facetter, og derfor er det også vigtigt, at processen kommer rigtigt i gang, så vi kan sikre de bedste rammer for fremtidens elever og personale på det kommende gymnasium, siger forretningsområdechef i Arkitema Architects, Lene Neerup Melchiorsen.

Arkitema har ingeniørfirmaet SlothMøller som underrådgiver på opgaven. Når Nyt Horsens Gymnasium & HF står færdigt i juni 2021, vil der være 18.000 m2 på Studentervænget 2 i Horsens, som danner ramme om en hverdag for ca. 1350 elever og 700 ansatte.

-kj

Læs mere om Byggeri

13/9 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder