Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

To milliarder kroner til erhvervsskolerneI dag klokken 10.15 fremlægger regeringen et nyt udspil med 55 initiativer, der skal få flere til at vælge en erhvervsuddannelse. (foto:arkiv/jhn)

To milliarder kroner til erhvervsskolerne

Regeringen vil bruge knap to milliarder kroner de næste fire år på at styrke erhvervsskolerne, skriver dagbladet Politiken om nyt regeringsudspil, der bliver fremlagt senere i dag

Del artiklen på

Regeringen vil bruge knap to milliarder kroner over de næste fire år til at styrke erhvervsskolerne og sikre, at flere unge i fremtiden vælger erhvervsuddannelser, skriver dagbladet Politiken i dag.

Det er konklusionen i regeringens nye erhvervsskoleudspil ’Fra folkeskolen til faglært – erhvervsuddannelser til fremtiden’, som Politiken er kommet i besiddelse af, og som statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og undervisningsminister Merete Riisager (LA) præsenterer i dag torsdag klokken 10.15.

55 initiativer
Der er tale om 55 initiativer skal styrke erhvervsskolerne. 

Blandt initiativerne er, at der skal oprettes flere erhvervsuddannelser i tyndt befolkede områder. Der skal bygges skolehjem i landets yderområder, så unge kan bo tæt på skolen. Flere erhvervsskoler skal udbyde 10. klassesaktiviteter på vegne af kommunerne og endelig skal der gives tilskud til øget brug af gæstelærere fra erhvervslivet.

Desuden har særligt Venstre har talt for, at 10. klasse skal laves om, så den i højere grad målrettes erhvervsskolerne. I udspillet står der, at 'regeringen vil nedsætte et ekspertudvalg, som skal komme med anbefalinger til, hvordan 10. klasse kan erhvervsrettes'.

-jhn

Læs mere om de 55 initiativer i Regeringens udspil her

Læs mere om Byggeri

13/9 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder