Aktuelle nyheder - Byggeri

Træfolk samles i attraktiv tilbygning

Træfolk samles i attraktiv tilbygning

Tradium i Randers binder de eksisterende bygninger på Campus Nord sammen og ruster kommende tømrere og snedkere bedst muligt til en branche i hastig udvikling

Del artiklen på

I 2010 blev Tradium etableret og udbyder mere end 20 erhvervsuddannelser og et erhvervsgymnasium (hhx og htx) med 17 spor. Skolens bygninger er tilsammen ca. 73.000 m2 og fordeler sig på fem campusser. Med realiseringen af tømrerskolen er bygge- og anlægsuddannelserne samlet på Campus Nord på Blommevej.

Bygningen er udført med en udvendig beklædning af lærketræ, der med tiden patinerer sølvgråt, og projektet omfatter etablering af en ny værkstedsbygning inkl. tilhørende faciliteter samt ombygning af eksisterende to-etages længebygning til teori, studieområder samt ophold mm.

Desuden er etableret anlæg af en intern vej, parkering samt forbindelsesstrøg med tilhørende funktioner. Nybygningen indeholder bl.a. to tømrerværksteder, maskinværksted, trælager, instruktionslokaler, kontorer, fællesrum såsom te-køkken og spiserum samt sekundære funktioner.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 3.

-kj

Læs mere om Byggeri

23/5 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.