left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Udvidelse og renovering af Skolen i Bymidten

Udvidelse og renovering af Skolen i Bymidten

Skolen i Bymidten i Helsingør rummer op imod 900 elever. Projektet har været en stor logistisk udfordring, da skolen har været fuldt fungerende i hele byggeperioden

Del artiklen på

Arkitektur - Byudvikling

Af Terkel Grum-Schwensen

Under den omfattende renovering og opførelse af ca. 9000 m2 nye bygninger har elevtallet ganske vist været reduceret til ca. 600 – man har lånt lokaler i nærliggende skoler – men det har ikke desto mindre været en stor logistisk udfordring at arbejde på en skole, der har været fuldt fungerende i hele byggeperioden. Skolen er velsignet med et stort antal ældre bygninger, hvilket naturligvis har gjort det lettere at fordele belastningen undervejs. Ombygningen er udført i fem etaper, og de bygninger, man ikke har arbejdet på, har skolen haft i brug.

Byggeriet omfatter ca. 9000 m2 nybyggeri samt en omfattende renovering af ca. 6000 m2 ældre bygninger.

Nybygningen omfatter tre fritliggende huse: Værkstedsbygning med faglokaler og madskole (ca. 1220 m2), tumlesal med idræts- og bevægelseshus for indskoling (ca. 330 m2) samt udskoling, musikskole og idrætshal (ca. 7550 m2).

I tilknytning til idrætshallen er opført en bygning, der rummer udskoling og musikskole, herunder en lille, men ganske eksklusiv koncertsal, der er akustisk isoleret fra de omgivende lokaler.

Værkstedsbygningen rummer lokaler for sløjd og håndarbejde og ikke mindst en madskole med et fuldt udrustet industrikøkken.

Endelig er der bygget en tumlesal til de mindste, hvor de har rig mulighed for at opfylde skolereformens krav om bevægelse.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 1.

Læs mere om Byggeri

12/3 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.