Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Vinduesproducent har investeret i robotter

Vinduesproducent har investeret i robotter

STM Vinduer A/S på Langeland, har afsluttet det seneste regnskabsår med et underskud efter skat på 1.8 mio. millioner kroner, hvilket skyldes massiv investering i robotter og automatiseringsanlæg

Del artiklen på

STM Vinduer A/S på Langeland, der producerer vinduer og -døre, har afsluttet det seneste regnskabsår med et underskud efter skat på 1.8 mio. millioner kroner.

Resultatet er utilfredsstillende, men skyldes primært, at vi har investeret massivt i robotter og automatiseringsanlæg, således at vi er godt rustet til at imødekomme såvel kommende krav fra kunderne som miljømæssige hensyn. Vi tror fortsat på, at vi kan producere i Danmark, men det kræver at vi investerer i ny teknologi, så vi fortsat kan være en konkurrencedygtig leverandør af kvalitetsvinduer og – døre til såvel danske kunder som internationale, lyder det fra administrerende direktør Finn Methmann, der uddyber:

- Det har kostet at investere så massivt på den korte bane, men vi er sikker på, at det er det rigtige på den lange bane siger administrerende direktør Finn Methmann.

Store anlægsinvesteringer
Som producent i Danmark er det en forudsætning, at der er fokus på teknologisk udvikling og anlægsinvesteringer. STM Vinduer har i 2017/18 foretaget nogle meget store anlægsinvesteringer i fabrikken på Langeland, som bl.a. tilfører virksomheden øget kapacitet og konkurrencekraft.

- Det er alfa & omega, når STM Vinduer i tæt konkurrence med andre aktører på markedet har en fortsat ambition om at være blandt de førende vinduesproducenter i Danmark, når det gælder produktion af kvalitetsvinduer og -døre i træ/aluminium og i træ.
Foruden teknologisk udvikling kræver det kompetente og trofaste medarbejdere, og dem har STM Vinduer. Vi sætter stor pris på vore dygtige og loyale medarbejdere, understreger Finn Methmann og tilføjer, at rekruttering af nye kompetencer til specifikke opgaver dog er nødvendig.

-jhn

Læs mere om Byggeri

9/11 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder