Aktuelle nyheder - Carporte

En port på din garage passer godt på din bil

En port på din garage passer godt på din bil

ANNONCE: I rigtig mange hjem bor familier, som har en eller to biler.

Del artiklen på

Det kan derfor være svært at finde god plads til begge biler, og mange står i indkørslen eller på en parkeringsplads tæt ved huset. Dette gælder især i store byer som Aalborg, Aarhus og Kolding. Bilerne får her ikke den optimale beskyttelse, som de ville få, hvis man havde mulighed for at stå i en garage. En lukket garage giver den optimale beskyttelse af din bil, og dette kan gøre en forskel for din bil på det lange løb. Samtidig kan man om vinteren være fri for sne og frost på bilen i vinterperioden. Mange danskere har en carport, som også giver en fin beskyttelse, men beskyttelsen ville være bedre, hvis de fik en port sat på. Porte fra Porttechnic kan lukke en carport, og sørge for at din bil står sikkert.

Vælg en port der passer til dine behov

Der kan være stor forskel på, hvilken garageport man har behov for, men det er vigtigt, at man vælger én, der passer til de behov, man har. Garageporte til private findes i flere forskellige modeller, og der er rig mulighed for at finde en, der kan opsættes under de omstændigheder, man har ved sit hjem. Der kan vælges porte med fjernbetjening, eller der kan vælges manuelle porte.

Garageport med eller uden fjernbetjening

Mange kan se en fordel i at købe en garageport med fjernbetjening, så man kan åbne sin port fra bilen, inden man kører ind i garagen. Porte med elektronisk åbning er også meget populære hos flere virksomheder, som har brug for en eller flere industriporte. Der findes porte til mange forskellige behov, og de kan opsættes i både private hjem og hos erhvervsdrivende, hvor der er behov for en større port.

 

Læs mere om Carporte

23/1 2019