bygma
bygma
scroll
Mobiltelefon åbner garageporten
Som en del af sin forårskampagne 2016 introducerer Novoferm en ny app til at betjene garageporte direkte fra mobiltelefon eller tablet.

Mobiltelefon åbner garageporten

Som en del af sin forårskampagne 2016 introducerer Novoferm en ny app til at betjene garageporte direkte fra mobiltelefon eller table via Novoferm SmartGarage App

Med en nyudviklet app er det nu muligt at betjene sin garageport både ude og hjemme via mobiltelefonen. Ud over denne nyhed byder Novoferms forårskampagne blandt andet på en rabat på op til 25 % på en kvalitets-garageport med mulighed for at få den nye app med til specialpris.

Den cloudbaserede app er intuitivt opbygget og kan nemt betjenes med en enkelt finger. Man kan spørge til garageportens position og få en statusvisning samt åbne og lukke porten med et enkelt fingertræk. Der er også mulighed for at styre garagens belysning og ventilations-indstillinger via appen. Har man flere garageporte, vælger man først, hvilken port man vil kontrollere, og kan herefter se og styre portens position – op til tre porte kan betjenes på samme system.

Appen er optimeret til brug på både smartphone og tablet, og den kan tilpasses personligt, ved at du uploader et billede af din garage og benytter dette som baggrund. Appen downloades gratis fra App Store (iOS) eller Google Play (Android), og derudover består SmartGarage App-sættet af et tovejs radiomodul (868MHz, plug) samt en gateway til datatransmission via skyen.

Novoferm giver 10 års garanti på porte og 5 års garanti på mekanik, motor og styring.

-cmn

18/3 2016