left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Carporte

Portspecialist: Vi oplever det hele går lidt stærkere igen Byggebranchen er i fremgang og hos portpecialisten Lindab oplever man stigende interesse hos kunderne for at have én samlet leverandør.

Portspecialist: Vi oplever det hele går lidt stærkere igen

Hos portspecialisten Lindab oplever man større aktivitet i byggebranchen og en stigende efterspørgsel på totalløsninger, hvor én leverandør tager ansvaret for hele leverancen

Del artiklen på

Markedet for industriporte er i en positiv udvikling. Hos portspecialisten Lindab oplever man større aktivitet i markedet og en stigende efterspørgsel på totalløsninger, hvor én leverandør tager ansvaret for hele leverancen.

Over en bred kam er dansk byggeri i vækst og økonomisk fremgang. Det viser tal fra Dansk Byggeri, og tendensen støttes op af portspecialisten Lindab, der foruden industriporte og garageporte leverer en lang række elementer til byggebranchen.

- Vi oplever, at det hele begynder at gå lidt stærkere igen. Byggeriet vækster og efterspørgslen på vores byggekomponenter stiger, fortæller René Jensen, salgschef hos Lindab.

Med væksten i byggeriet oplever Lindab samtidig en interesse hos kunderne for at have én samlet leverandør, der er ansvarlig for hele leverancen.

Aftaler skal holdes
Trygheden ved én samlet leverandør kan man nikke genkendende til hos virksomheden Skjøde. Den fynske totalentreprenør opfører byggerier lige fra skoler, haller og varmeværker til butikker, boliger og domiciler.

Skjøde anvender en række forskellige leverandører, heriblandt Lindab, der senest var leverandør af ledhejseporte og brandporte og -døre til Skjødes eget domicil i Odense, der stod færdigt den 1. december sidste år.

- De involveres allerede, når vi begynder at projektere. Ved at have dem med fra start, kan de også komme med sparring til projektets udformning. De tager ansvar for hele løsningen og leverer ikke blot det, der bliver bestilt, fortæller Mike Mygind, der er afdelingschef hos Skjøde og uddyber:

- Det værste, der kan ske for os er, at en leverandør ikke lever op til en aftale, så vi ikke kan levere til bygherre i tide. Det er afgørende, at vi tror på, at leverandøren kan løfte opgaven. Derfor er det positivt, når leverandører, som vi har tillid til, tilbyder én samlet løsning.

Efterspørger hele pakken
Hos Lindab har man også tidligere oplevet at blive valgt fra, fordi man ikke tilbød den samlede pakke.

- Tidligere havde vi ikke hele produktporteføljen men kun selve porten. Nu har vi hele pakken med ledhejse-porte, ramper, sluser, hurtigporte, brandporte og facadedøre. Når vi leverer hele pakken, sikrer vi, at ingenting falder mellem to stole, fortæller René Jensen fra Lindab.

- jhn


Læs mere om Carporte

22/6 2017