Aktuelle nyheder - Carporte

Fortsat fremgang i salg af porte til industri og private

Novoferm Danmark fortsætter de seneste års positive udvikling i omsætning og indtjening

Del artiklen på
2016 har været et godt år for Novoferm i Danmark. Salget af industrielle døre og porte til projektmarkedet er fortsat i vækst, og derudover har Novoferm i 2016 oplevet en betydelig vækst i salget af garageporte til privatmarkedet.

I 2016 har Novoferm leveret porte og døre til flere interessante projekter, blandt andet til Axel Tower i København og Skærbækværket ved Fredericia. Og i 2017 venter flere nye projekter:

- Vi har for nylig underskrevet en kontrakt om at levere stål- og branddøre til AU Health i Århus - i samarbejde med Hustømrerne A/S - og vi har flere spændende opgaver i pipelinen. Derudover fokuserer vi fortsat på at udbygge vores lokale tilstedeværelse og vores position på markedet for garageporte, så alt i alt lover det rigtig godt for det kommende år, fortæller direktør for Novoferm i Danmark, Anders Majland.

For at fastholde og udbygge den positive udvikling har Novoferm fra 1. januar ansat Stefan Hjeronimus som ny sælger med ansvar for salget af Novoferms produkter i Midtjylland, Trekantområdet og på Fyn.

-los

Læs mere om Carporte

11/1 2017