Aktuelle nyheder - Carporte

Invester i carporten hvis huset skal sælges Alle Lyngsøes carporte er fremstillet af varmgalvaniseret stål. Taget er af 16 mm tykt polycarbonat, der kan klare en belastning på 75 kilo sne per kvadratmeter.

Invester i carporten hvis huset skal sælges

Selv små ekstra investeringer i carporten kan ifølge Lyngsøe få stor betydning for den samlede vurdering af huset

Del artiklen på
Hvis der skal investeres lidt ekstra penge i boligen, hvor skal det så gøres for at få den størst mulige positive effekt på den samlede vurdering af huset?

Svaret er naturligvis: Der hvor det er mest synligt. Og det vil det oftest være i carporten, som populært sagt er blevet husets helt store fordør.

Ifølge Lyngsøe, der producerer og designer stålcarporte, tegner carporten sig for 30 % af det visuelle billede af hele huset, men kun omkring 5 % af den samlede investering. Den er det første indtryk, man får af stedet, og den kan både visuelt og funktionelt skabe en værdifuld synergieffekt med resten af huset.

Lyngsøe gør opmærksom på, at det vigtigste naturligvis er at investere i en carport, som i kvalitet og design matcher huset. Men samtidig påpeger virksomheden, at især de små ekstrainvesteringer som eksempelvis integreret belysning, velplacerede cykelholdere, forlænget tag, isoleret redskabsrum, vedligeholdelsesfrie materialer og eksklusive farvevalg kan være rigtig god value for money, fordi der er tale om relativt små investeringer med en meget stor afsmittende effekt på opfattelsen af hele huset.

Oftest er det investeringer på blot nogle få tusinde kroner, og investeringer i denne størrelsesorden vil normalt ikke have nogen nævneværdig værdimæssig effekt, hvis de placeres i selve huset.

-los

Læs mere om Carporte

25/4 2014