Aktuelle nyheder - Carporte

Sådan sikres erhvervsbygninger mod brand

Sådan sikres erhvervsbygninger mod brand

ANNONCE: Der lægges i dag mange penge i bygninger, der skal huse den ene eller anden form for erhverv.

Del artiklen på

Det er for eksempel noget, der ses med større lagerbygninger, der indeholder et stort antal varer, der senere skal fragtes ud til kunder rundt omkring i hele verden. Og det ses med bygninger, i hvilken der foregår beskæftigelse, hvorfor de indeholder større eller mindre maskiner. Uanset hvad, så er der altid tale om dyre bygninger og dyrt indhold – og derfor er de vigtigt, at der gøres noget aktivt for at sådanne sikres for eksempel mod brand.

Stop spredningen af flammerne før de æder alt

Hvis først der opstår en brand et sted i en bygning, vil den nemlig hurtigt kunne sprede sig til andre dele af bygningen. Og det betyder, at frem for blot at gøre skade på en lille del, som eventuelt er til at overkomme, så vil flammerne tygge sig gennem så meget af en erhvervsbygning, at der kan være tale om en udgift, som ikke lige er til at bære. Derfor bør der altid i sådanne bygninger installeres brandsikre porte og døre, for på den måde at kunne tæmme flammerne en smule og dermed sænke risikoen for en stor spredning, før brandvæsnet kommer frem.

Brug EU-godkendte og brandsikre industriporte og døre fra DAN-Doors

Er det noget, du gerne vil vide noget mere om? Så tage et kig på det store udvalg af industriporte fra DAN-doors, du kan finde online. Her er der med sikkerhed en, der passer til den bygning, du er i færd med at tage et kig på. Det kan også være nogle EU-godkendte branddøre, der kan gøre den helt store forskel, når du gerne vil sørge for brandsikring af et erhvervsbyggeri. Uanset hvad, så kan det godt betale sig at gøre en indsats for at inddæmme skaderne både økonomisk og arbejdsmæssigt.

Læs mere om Carporte

30/3 2020