Aktuelle nyheder - Carporte

Skal du have ny garageport?

Skal du have ny garageport?

ANNONCE: Når du skal ud og have fat i en ny garageport, kan det være svært at finde ud af, hvilke modeller du skal vælge.

Del artiklen på

Der er forfærdeligt mange forskellige typer af porte, og hvordan finder man lige ud af, hvad der passer en bedst? Der er selvfølgelig også spørgsmålet om, hvorvidt det er en sikker garageport, så ingen bliver mast, og hvilken størrelse og farve din ny port skal have. Med andre ord er det altså en lidt større udfordring, end man lige regner med.

Bredde, typer og kvalitet

Når det kommer til valget af din nye garageport, så er det vigtigt, at du får valgt den rigtige bredde, så den kan passe ind i garagens åbning til at starte med. Det er dog kun én af de ting, du skal tjekke, for du skal desuden også sikre dig, at din nye port er CE-mærket, så du er sikker på, at den er lavet i kvalitet, der ikke går nemt i stykker.

Hvis du vælger en port, som ikke er CE-mærket, lever den ikke op til de standarder, du som forbruger burde kunne forvente. Derudover er der også mange forskellige typer af garageporte, hvor nogle er ledhejseporte, andre er vippeporte, mens en helt tredje type er rulleporte. Uanset hvad du leder efter, så kan det ofte betale sig at snakke med en professionel.

Farve stil og design

Du skal også være sikker på, at din nye port er en port, som du vil blive glad for i lang tid fremover. Derfor er det vigtigt, at du vælger en port i en farve og med et design, som du er glad for.

Det kan ligeledes også være en svær opgave, så det gælder om at finde en butik med et udvalg, så du kan vælge den port, der passer til din smag. På denne side kan du få lidt af det hele, og alle porte er CE-mærkede. På den måde kan du nemt og hurtigt finde frem til din nye port.

Læs mere om Carporte

2/11 2018