left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Carporte

Træmænd puster nyt liv i danske kvalitetsprodukterPreben Kjærgaard og Steen Gammelgaard er gået sammen for at skabe gode træløsninger til udendørs brug

Træmænd puster nyt liv i danske kvalitetsprodukter

Steen Gammelgaard fra Haderup Carporte og Hegn og Collstrop-ejeren Preben Kjærgaard har skabt Haderup Garden System, der går efter en trecifret millionomsætning i hele Skandinavien

Del artiklen på
Efter et par års stille liv vender Haderup nu stærkt tilbage under navnet Haderup Garden System med nye design-linier og produkter. De to partnere bag det fornyede brand forventer på sigt en trecifret millionomsætning gennem byggemarkeder og trælaster i hele Skandinavien.

Dansk kvalitet er konkurrencedygtig
- Mange træcarporte, pavilloner og udestuer på markedet er utidssvarende i design og kvalitetsmæssigt i den lave ende, så vi ser helt sikkert en plads i markedet til vores nye danskproducerede modeller, fortæller Steen Gammelgaard.

Som mangeårig fabrikant af Haderup-produkterne har han en enorm erfaring i at skabe holdbare kvalitetsløsninger i træ til udendørs brug, hvad enten det er carporte, hegn, redskabsskure, legeredskaber eller andet.

- Det skal også se pænt ud både om fem og ti år, men lige nu oversvømmes markedet af billige produkter af dårligt østeuropæisk træ, siger den erfarne træfabrikant.

Partnere med hver sine kompetencer
Også den anden partner i Haderup Garden System, Preben Kjærgaard, ser store muligheder i markedet lige nu.

- Med vores samlede kontakter og netværk i branchen har vi gode kort på hånden. Vi har begge et stort kendskab til både kunder og produkter fra hver vores ståsted i branchen – Steen med sine carporte, hegn og haveprodukter, og jeg med miljørigtig træbeskyttelse, maling og imprægnering. Sammen kan vi give kunderne de danskproducerede kvalitetsprodukter i tidsvarende design, som de efterspørger, siger Preben Kjærgaard.

Solidt håndværk og godt købmandskab
Haderup Garden System producerer og sælger carporte, havehegn, udestuer, pavilloner, redskabsskure, legeredskaber og andre produkter til haven. Virksomheden er snart klar med helt nye carport-modeller i funkisdesign, der skal tage kampen op mod blandt andet galvaniserede carporte og billige, østeuropæiske modeller.

- Nye idéer og holdbar kvalitet fra en erfaren danskproducerende virksomhed til konkurrencedygtige priser. Solidt håndværk, høj faglighed og godt købmandsskab. Det er i korte træk vores koncept, siger de to ’træmænd’ fra Haderup Garden System.

-jhn

Læs mere om Carporte

5/1 2015