Aktuelle nyheder - El & Belysning

Belysnings- og loftsleverandør fusionerer

Et samarbejde om loft og belysning i den spektakulære Bestseller-bygning på Aarhus’ havnefront fører nu til fusion mellem belysningsfirmaet Lumiere og loftleverandøren Stetch Ceiling Danmark

Del artiklen på

Belysningsfirmaet Lumiere fra Vejle fusionerer med loftleverandøren Stretch Ceiling Denmark.

Lumiere A/S har været på belysningsmarkedet siden 1987, dels som grossist til primært elinstallatører, dels på projektmarkedet via samarbejder med arkitekter og ingeniører. Stretch Ceiling Denmark er forhandler for franske Barrisol i Danmark og Sverige.

Barrisols produkt er en særlig dug af PVC og metaller, der i stigende grad bliver brugt på projektmarkedet. Her har arkitekter fået øjnene op for dugen som akustisk løsning i stedet for eksempelvis gipsplader. Produktets transparens giver også spændende arkitektoniske muligheder sammen med belysning.

Fra samarbejde til fusion
Et samarbejde om loft og belysning i den spektakulære Bestseller-bygning på Aarhus’ havnefront blev startskuddet til fusionen mellem de to storleverandører til byggeriet.

– Vi arbejdede rigtig fint sammen på projektet hos Bestseller, og vores efterfølgende dialog om synergimuligheder resulterer nu i, at vi sammenlægger aktiviteterne under navnet Lumiere Stretch Ceiling Denmark A/S, forklarer Michael Grundholm fra Lumiere, der bliver direktør i det nye selskab.

- Fusionen giver rigtig god mening, fordi begge virksomheder har store vækstplaner. Målsætninger, som er så ambitiøse, at de vil kræve lang tid at føre ud i livet med organisk vækst alene. Samtidig passer vores produkter og virksomheder rigtig fint sammen. Der er et stort yderligere potentiale for Lumieres belysningsprodukter øst for Storebælt, og samtidig kan vi nu øge det jyske salg af Barrisol loftløsninger, tilføler Michael Grundholm 

Landsdækkende salgsteam
Lumiere Stretch Ceiling Denmark får en landsdækkende salgsorganisation samt showrooms både øst og vest for Storebælt. Det betyder også, at begge produktgrupper bliver udstillet i hver landsdel.

Virksomheden forventer ikke mindst en stærk position på projektmarkedet, mens kunderne ofte vil opleve kortere svartider i kraft af den forstærkede organisation. Al administration og produktion samles i Vejle, da Stretch Ceiling Denmark ellers skulle opbygge et omfattende administrativt apparat til at understøtte sin vækst.

– Vi kommer til at spare ressourcer på at samle administration og produktion, og samtidig bliver vi mindre sårbare, forklarer Stefan Jørgensen, der er direktør i Stretch Ceiling Denmark.

Stefan Jørgensen får i det fusionerede selskab rollen som salgsansvarlig for loftprodukter. Henrik Grundholm bliver salgsansvarlig for belysning en gros, mens Michael Grundholm får ansvaret for projektsalg af belysning. Endelig vil Michael Fahrenholtz styre implementering af Barrisol loftløsninger.

-cmn


De fire ophavsmænd bag fusionen. Øverst fra venstre ses Michael Grundholm og Michael Fahrenholtz sammen med Henrik Grundholm (siddende til venstre) og Stefan Jørgensen. (Foto: PR)

Læs mere om El & Belysning

10/5 2016
BelysningBæredygtig belysningEl-artiklerIntelligent belysningKabelkanalerLEDLED lamperLED lyskilderSoldreven belysningSparepærerTilføj dit firma her.
Send en mail.
  • NEWTEK

    NEWTEK

    Intelligent og bæredygtigt belysning og byrumsinventar