Aktuelle nyheder - El & Belysning

El-opkøb på SjællandFra venstre: Regionsdirektør i El:Con, Palle Egelund Jensen, ejer af Espenheins Eftf., Lars Rasmussen og adm. direktør i El:Con, Jesper Knudsen.

El-opkøb på Sjælland

El:Con overtager el-installationsforretningen Espenheins Eftf. i Slagelse og styrker dermed sin position på Sjælland

Del artiklen på

Den landsdækkende el-installatør El:Con har oplevet vækst de seneste år. En del af vækststrategien er opkøb, der sikrer en udvidelse af de el-tekniske servicekompetencer og en forstærket lokal tilstedeværelse. For at sikre en endnu stærkere geografisk dækning på Sjælland har El:Con netop indgået aftale med el-installationsforretningen Espenheins Eftf., der holder til i Slagelse, om et opkøb.

Et vigtigt element i opkøbet er, at den nuværende ejer af Espenheins Eftf., Lars Rasmussen, efter opkøbet forbliver den daglige leder af forretningen og de godt 30 medarbejdere. Espenheins Eftf. fortsætter indtil videre uændret den daglige forretningsdrift i nuværende navn.

- Vi har haft et ønske om at øge vores lokale tilstedeværelse på Sjælland, og Espenheins Eftf. er den helt rigtige partner for os. Det er en ejerledet virksomhed, der er yderst veldrevet, og som næsten udelukkende har fokus på service, som er et vigtigt fokusområde for os i området. Hertil får vi med opkøbet tilførsel af mange dygtige medarbejdere med lokalt kendskab, der er en væsentlig styrke, siger Palle Egelund Jensen, der er regionsdirektør i El:Con.

Espenheins Eftf. beskæftiger sig primært med traditionelt el-installationsarbejde, sikring samt tele/data til industrien, offentlige virksomheder samt boligforeninger.

- Jeg glæder mig til, at Espenheins Eftf. bliver en del af El:Con og til at drage nytte af den synergi, vi sammen kan skabe. Jeg ser frem til at kunne servicere markedet i endnu højere grad end tidligere - et mangeårigt ønske, som nu bliver en realitet, siger ejer af Espenheins Eftf., Lars Rasmussen.

Lokal tilstedeværelse har høj prioritet

For nyligt meldte EL:CON ud, at virksomheden også overtager aktiviteterne NT El-Service ApS, der er beliggende i Svenstrup syd for Aalborg. Med flere opkøb de seneste år har EL:CON nu rundet 850 medarbejdere på landsplan, ligesom virksomheden har sikret en større geografisk dækning og tilføjet specialistkompetencer til forretningen.

-kj

Læs mere om El & Belysning

5/11 2019
BelysningBæredygtig belysningEl-artiklerIntelligent belysningKabelkanalerLEDLED lamperLED lyskilderSoldreven belysningSparepærerTilføj dit firma her.
Send en mail.
  • NEWTEK

    NEWTEK

    Intelligent og bæredygtigt belysning og byrumsinventar