Aktuelle nyheder - El & Belysning

El:Con opkøber endnu et el-firmaFra venstre: Jesper Knudsen, Peter Frandsen og Henrik Ramlov Hansen.

El:Con opkøber endnu et el-firma

El:Con overtager alle aktierne i el-installationsforretningen Frandsen El, der fortsætter som selvstændigt selskab

Del artiklen på

Samfund - Erhverv

Den landsdækkende el-installatør El:Con har indgået en aftale med Frandsen El om at overtage alle aktierne i selskabet. Med opkøbet styrker El:Con sin position i Storkøbenhavn og understøtter samtidig virksomhedens vækstambition, der skal styrke forretningen på såvel specialkompetencerne som den geografiske repræsentation på tværs af landet og i storbyerne.

Selvom Frandsen El nu bliver en del af El:Con, fortsætter Glostrup-virksomheden som et selvstændigt selskab og under samme ledelse som hidtil med Peter Frandsen som direktør og Henrik Ramlov Hansen som COO. Det betyder, at kunderne også fremadrettet vil blive serviceret af de samme fagspecialister, som de altid har været vant til.

Overtager 200 ansatte
Med købet af Frandsen El overtager El:Con en virksomhed med godt 200 ansatte, der netop har offentliggjort et stærkt årsregnskab: Frandsen El er gennem de seneste år lykkedes med at vækste både i omsætning og indtjening.

- Frandsen El er en yderst veldrevet el-installationsforretning, og derfor er jeg glad for, at vi er nået frem til en aftale, der sikrer, at vi i fællesskab bygger videre på mange års historie og en stærk lokal tilstedeværelse. Jeg tror på, at vi hver især kan og skal lære meget af hinandens kompetencer og processer. Frandsen El bringer stærke kompetencer inden for deres projektforretning med sig ind i El:Con, mens vi med vores succesfulde servicekoncepter kan bidrage til en styrket serviceforretning i Frandsen El, siger adm. direktør i El:Con, Jesper Knudsen.

Smelter sammen på sigt
Også hos Frandsen El glæder de sig over det nye setup og de muligheder, det giver begge virksomheder fremadrettet.

- Vi glæder os over, at vi fremover skal indgå i en ny stærk national konstellation. På længere sigt ligger det som en naturlig del af aftalen, at vi skal fusionere og sammensmelte virksomhederne. Men det er hverken førsteprioritet fra dag e´t eller ligger lige rundt om hjørnet. Vi har aftalt at give os god tid og være grundige, før vi iværksætter den del, siger direktør i Frandsen El, Peter Frandsen.

I sidste kvartal af 2019 meldte El:Con ud, at virksomheden havde overtaget aktiviteterne i NT El-Service, der er beliggende i Svenstrup syd for Aalborg, samt aktierne i Espenhein's Eftf. i Slagelse. Med disse opkøb har El:Con nu rundet 1000 medarbejdere på landsplan.

El:Cons køb af Frandsen El er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

-kj

Læs mere om El & Belysning

7/1 2020
BelysningBæredygtig belysningEl-artiklerIntelligent belysningKabelkanalerLEDLED lamperLED lyskilderSoldreven belysningSparepærerTilføj dit firma her.
Send en mail.
  • NEWTEK

    NEWTEK

    Intelligent og bæredygtigt belysning og byrumsinventar