left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Facader

60 meter højt hus får facaden på pladsDet 14 etagers kontorhus er på 7350 m2.

60 meter højt hus får facaden på plads

I Aarhus opfører Base Erhverv et 14 etagers kontorhus som om- og tilbygning til et eksisterende byggeri. HSHansen har nu skrevet kontrakt på facadeentreprisen

Del artiklen på

Virksomheden Systematic skal have til huse i det nye højhus, der er tegnet af Erik arkitekter, og bygherren bag er Ejendomsselskabet Olav de Linde.

Facadeentreprenøren HSHansen har skrevet kontrakt på facadeentreprisen som lyder på 'den gode side' af 30 mio. kr. Facaden skal udføres med konceptet Hansen UnitAl, som er 100 % præfabrikerede og uorganiske elementer.

Det nye kontordomicil bliver 60 meter højt, og sagen udføres i hovedentreprise af Base erhverv.

- Vi er stolte af at få endnu et højhus. Vores koncept Hansen UnitAl er ideelt til bl.a. at bygge i højden i de indre byer, hvor både tiden og pladsen er trang. Vi er stolte af, at vi har indgået kontrakt på facadeentreprisen og glæder os meget igen til at udføre en opgave til bygherres fulde tilfredshed, siger Jesper Madsen, der er salgs- og marketingchef hos HSHansen.

Projekteringen af det nye domicil er i fuld gang, og montagen af facaderne starter i juni.

-kj

Læs mere om Facader

20/5 2019
Facadebeklædning FacaderArmeringBetonmørtelFacade tætnings kitFacadeelementerFacadeløsningerFacademalingFacadepladerFacadepudsFacadeventilerIsoleringsholderMaterielopbevaringMurbinderePudsRustfrie skruerSkruerStål skruerStilladserVindspærreÆdeltræTilføj dit firma her.
Send en mail.