Aktuelle nyheder - Facader

Bølgen i Vejle er godt beskyttet Cembrits vindspærreplader i slidstærk fibercement har vist sig at være det helt rigtige valg til Bølgen i Vejle.

Bølgen i Vejle er godt beskyttet

Cembrit Windstopper er valgt som vindspærreløsning til Henning Larsens ikoniske Bølgen i Vejle

Del artiklen på

Bølgen i Vejle har efterhånden skrevet sig ind på adskillige verdenslister over markante byggerier. Forståeligt nok, for det enestående byggeri, der bryder med konventionel arkitektur, er blevet et skulpturelt monument og har fået status som vartegn for Vejle.

Det er den internationalt kendte tegnestue Henning Larsen Architects, som står bag Bølgen og mange andre kendte bygninger, bl.a. Operaen i København og Moesgaard Museum. Det er også Henning Larsen Architects, der har foreskrevet de indvendige og udvendige byggematerialer.

følge Brian Sønderby, partner og underdirektør i Bach Gruppen, som sammen med ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S står bag opførelsen af Bølgen, er kun det bedste godt nok til dette særlige byggeri. Der er kun anvendt kvalitetsprodukter og rigtig gode løsninger hele vejen rundt i byggeriet, fra inderst til yderst.

- Bølgen ligger på første parket til vand og blæst, og skulle der komme bare en lille smule kondens, er vi sikre på, at Cembrit Windstopper kan holde til det. Det er et godt produkt med en række afgørende egenskaber, blandt andet at pladen ikke ophober fugt, siger Brian Sønderby.

Man kigger selv lige en ekstra gang, når man kører over Vejlefjordbroen. Det er på én gang et smukt, usædvanligt og perfekt placeret byggeri, lyder det fra adm. direktør i Cembrit Mogens Fisker.

Modstår vind, vand og fugt
I kølvandet på MgO-skandalen har vindspærreplader generelt fået en helt anden status i den danske byggebranche. Efterspørgslen på vindspærreplader, som er gennemtestede efter det danske klima og beviseligt ikke optager fugt, er steget markant.

Det gælder også for Cembrit Windstopper, som ifølge adm. direktør i Cembrit Mogens Fisker efterspørges til alle typer af byggerier.

Pladen er specialudviklet til at kunne modstå vind, vand og fugt selv under ekstreme vejrforhold. Pladen er diffusionsåben og lavet af uorganisk fibercement, hvilket betyder, at den forhindrer råd og svamp, samtidig med at konstruktionen kan ånde.

Derfor har Cembrits vindspærreplader i slidstærk fibercement været det helt rigtige valg til de fem bølger i Vejle.

- Konstruktionen er rigtigt godt beskyttet, selvom den står på kanten af fjorden og forrest i rækken, når uvejret rammer, siger Mogens Fisker.


-los

Læs mere om Facader

16/11 2017
Facadebeklædning FacaderArmeringBetonmørtelFacade tætnings kitFacadeelementerFacadeisoleringFacademalingFacadepladerFacadepudsFacadestukFacadeventilerGavlKlimaskærmMaterielopbevaringMurbinderePudsStilladserVindspærreÆdeltræTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder