LCA
scroll
Facadepanel med nye overfladestrukturer De nye facadepaneler fra James Hardie kommer i et format, der passer til store lejlighedskomplekser og industriejendomme. Foto:James Hardie.

Facadepanel med nye overfladestrukturer

James Hardie lancerer deres Hardie Architectural Panel i hele seks standardfarver og i to splinternye overfladestrukturer

Den seneste produktlancering hos Hardie er Hardie Architectural Panel.

Ligesom sin forgænger er Architectural-facadepladerne 8 mm tykke og i slidstærk og langtidsholdbar fibercement.

Som noget helt nyt lanceres facadepladerne i hele seks standardfarver og i to splinternye overfladestrukturer: Brushed Concrete og Smooth Sand. De nye visuelle tilføjelser giver kunderne endnu større designfrihed samt mulighed for at skabe et personligt facadeudtryk.

Det fortæller filial- og teknisk chef hos James Hardie, Claus Møller:

- Vi er utroligt stolte af at lancere et produkt, der giver så mange muligheder for kreative løsninger og individuelt design. Vores kunder får desuden mulighed for at modtage facadepaneler på specialmål og i specialfarver, fortæller han og fortsætter:

- Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra Storbritannien, Frankrig og Tyskland, hvor panelerne allerede er lanceret. Derfor har jeg også stor tiltro til, at de bliver en succes på det danske marked.

Passer til store byggerier
De nye facadeplader markerer også James Hardie’s indtræden på et større segment i byggebranchen, da facadepanelerne kommer i et format, der passer til store byggerier som lejlighedskomplekser og industriejendomme.

Panelerne er ifølge Hardie egnede som ventileret ydervægsbeklædning, som loftsbeklædning i udeområder og til tagudhæng og kan monteres på en underkonstruktion af træ eller aluminium.

Systemet suppleres af skruer i rustfrit stål og med indfarvede hoveder til fastgørelse på underkonstruktionen af træ eller aluminium samt facadenitter, der er specielt egnet til montering på en aluminiums-underkonstruktion og ligeledes leveres med indfarvede hoveder.

Facadepladerne kan både monteres på underkonstruktion af aluminium og træ.

-kis

25/4 2024