Aktuelle nyheder - Facader

Facadeplade kommer i otte nye farver Fibercementen kommer helt til sin ret med den transparente overfladebehandling, lyder det fra Cembrit, der har tilføjet otte farver til Transparent-serien.

Facadeplade kommer i otte nye farver

Cembrit udvider farvepaletten på Cembrit Transparent til i alt 15 forskellige farver og nuancer

Del artiklen på

Facadeplader med transparent overfladebehandling giver en silkemat overflade med et anderledes spil i facaden og er af samme grund et populært materiale på tegnestuerne. Siden Cembrit lancerede facadepladen Cembrit Transparent, har arkitekter efterspurgt endnu flere valgmuligheder og en større grad af spil og gennemsigtighed i pladerne.

Denne efterspørgsel imødekommes nu, hvor Cembrit tilføjer yderligere otte farver og nuancer til sortimentet.

- Med den transparente overfladebehandling kommer fibercementen helt til sin ret, og pladen er enormt udtryksfuld med mere liv og dybde end normalt. Cembrit Transparent er bare et lækkert produkt, og de nye farver udvider arkitekternes designmuligheder markant, siger projektkonsulent for arkitekter i Jylland og på Fyn hos Cembrit, Jytte Lørum Tappe.Mere transparente nuancer
Lanceringen består af to helt nye basisfarver, grøn og blå, mens de øvrige er nye, mere transparente nuancer af eksisterende farver.

Cembrit Transparent er en gennemfarvet facadeplade i fibercement med semitransparent, pigmenteret akrylmaling, der fremhæver strukturen og fibrene i materialet og har høj UV-beskyttelse. Fordi pladen er gennemfarvet, bevares et harmonisk udtryk også ved hjørner, udskæringer og vinduer.

Pladen er yderst robust og har et langt og stort set vedligeholdelsesfrit liv, selv under hårde vejrbetingelser. Den kommer med skårne og forseglede kanter samt et komplet tilbehørsprogram i matchende farver.

Ud over lanceringen af otte nye farver og nuancer introducerer Cembrit også et nyt ventilationsprofil i sort aluminium, som kan anvendes sammen med facadepladerne f.eks. over døre og vinduer.

-los

Læs mere om Facader

10/10 2017
Facadebeklædning FacaderArmeringBetonmørtelFacade tætnings kitFacadeelementerFacadeløsningerFacademalingFacadepladerFacadepudsFacadeventilerIsoleringsholderMaterielopbevaringMurbinderePudsRustfrie skruerSkruerStål skruerStilladserVindspærreÆdeltræTilføj dit firma her.
Send en mail.