left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Facader

Facadeplader minimerer spild af materialerDe nye Modulplader bidrager til optimering af resurser og giver unikke designmuligheder.

Facadeplader minimerer spild af materialer

Facadekonceptet Cembrit Modulplader laveres klar til montering på byggepladsen, giver ubegrænsede designmuligheder og letter montagen

Del artiklen på

Cembrit Modulplader er i sin enkelthed mindre udgaver af tre af Cembrits velkendte fibercement facadeplader Cembrit Cover, Cembrit Plan/Patina og Cembrit Solid, der har forskellige egenskaber og udtryk.

De mindre formater giver bl.a. helt nye designmuligheder, da Cembrit Modulplader fås i 15 forskellige standardfarver samt fem forskellige størrelser, som kan kombineres i forskellige mønstre. De små Modulplader kan ligeledes kombineres med Cembrits standard facadeplader i fuld størrelse.

- Vores nye Cembrit Modulplader er først og fremmest udviklet for at give arkitekter større designfrihed. Pladernes forskellige formater og farver gør det nemlig muligt at skabe lige præcis det udtryk, man ønsker til den enkelte facade. Samtidig er de designet i størrelser, som kan monteres på samme understøtningsafstand som Cembrits øvrige facadeplader. Endnu en væsentlig fordel er, at håndværkerne får lettere ved at montere de nye plader, da de jo - i sagens natur - vejer mindre end vores større facadeplader og desuden kan monteres på standardunderstøtning, udtaler salgschef i Cembrit Morten Erikstrup.

Modulpladerne er mindre udgaver af de tre eksisterende facadeplader Cembrit Cover, -Plan/Patina og -Solid.

Fokus på spild
Lanceringen af Cembrit Modulplader er endnu et led i Cembrits bæredygtighedsstrategi. De mindre plader betyder nemlig, at materialeudnyttelsen er højere. Samtidig minimeres spild på byggepladserne, da pladerne leveres som færdige løsninger klar til montering – uden behov for tilskæring.

- Der er lige nu meget fokus på at minimere tidsforbruget på byggepladsen og optimere de resurser, vi har til rådighed. Formålet med lanceringen af Cembrit Modulplader er bl.a. at tage endnu et vigtigt skridt mod at gøre vores produkter let anvendelige, så de er klar til at blive taget direkte i brug uden behov for yderligere tilskæringer og kantforsegling, forklarer Morten Erikstrup.

Cembrit Modulplader leveres med 15 års garanti. Den forventede levetid er dog meget længere som følge af pladernes evne til at modstå selv de hårdeste vejrforhold som frost, sne, regn, varme og direkte sollys.

-los

Læs mere om Facader

5/3 2018