Aktuelle nyheder - Facader

fermacell: Opkøb til 3,5 mia. kr. fører til navneskifteFermacell Scandinavia med hovedsæde i østjyske Gedved skifter navn til James Hardie Denmark. Foto: Stan Petersen

fermacell: Opkøb til 3,5 mia. kr. fører til navneskifte

Fibergipsproducenten Fermacell Scandinavia skifter navn til James Hardie Denmark. Det sker, efter fibercementproducenten James Hardie i april 2018 opkøbte Fermacell Scandinavia

Del artiklen på

Fibergipsproducenten Fermacell Scandinavia med hovedsæde i Gedved i Østjylland, har skiftet navn og hedder nu officielt James Hardie Denmark. Virksomheden, som har en markedsandel på over 70 %, bliver hermed en filial af James Hardie Europe GmbH.

Navneskiftet kommer lidt over et år efter opkøbet fra James Hardie Group, der er international markedsleder indenfor byggematerialer af fibercement. Den nye ejerstruktur, der er udsprunget af det 473 mio. euro dyre opkøb, har givet James Hardie Denmark en bredere produktportefølje. Den består nu af en synergi mellem James Hardies fibercement-materialer til facadebeklædning og fermacell-brandets fibergipsplader.

Jens Engbo Norddal, der er markedsdirektør for James Hardie Denmark, sætter ord på, hvad navneskiftet kommer til at betyde:

- Vores nye setup gør, at vi kan tilbyde komplette vægsystemer til alt byggeri på stål- og trækonstruktioner. Og med vores nye navn sikrer vi, at vores kunder og samarbejdspartnere får kendskab til det setup og de perspektiver, det giver inden for moderne, state-of-art-facadeløsninger.

Lægger ordrer sammen
Den danske markedsdirektør uddyber, hvordan navneskiftet desuden vil optimere kommunikationen til kunderne:

- Som James Hardie Denmark kan vi bl.a. tilbyde vores kunder store besparelser ved at lægge deres ordrer af fermacell- og James Hardie-produkter sammen. Det vil nu være langt nemmere at kommunikere om den her slags fordele og levere den bedste kundeservice, når vi taler på vegne af én samlet instans og ikke to separate. fermacell-brandet består – selvfølgelig, siger han og tilføjer:

- På produktniveau kommer vi stadig til at skelne mellem James Hardie- og fermacell-brandet. Derfor vil produkter som fermacell fibergipsplader stadig være en del af fermacell-brandet. Og tilsvarende vil produkter som HardiePlank, HardieWindbreaker og HardiePanel fibercement-facadebeklædning forblive en del af James Hardie-brandet, fortæller Jens Engbo Norddal.

Han understreger, at man stadig kan klikke sig ind på fermacell.dk, hvor man får viden om fermacell-produkter, og hvor man kan læse nyheder, der først og fremmest relaterer sig til brandet og det velkendte fibergipsprodukt.


-losLæs mere om Facader

3/7 2019