Aktuelle nyheder - Facader

Glas forlænger udelivet på altanen

Glas forlænger udelivet på altanen

Efterspørgslen på inddækninger til altansystemer er voksende også uden for storbyerne, lyder det fra Glarmestre Snoer og Sønner, der aktuelt er i gang i Jyderup

Del artiklen på

I det ustadige danske vejr bliver det stadigt mere populært at udstyre altaner og terrasser med oplukkelige inddækninger af glas for dermed at forlænge den egentlige udendørssæson og give altanerne helt nye anvendelsesmuligheder året rundt. Glarmestre Snoer og Sønner har derfor, efter en omhyggelig gennemgang af markedet for altan-inddækninger, valgt at satse på et tæt samarbejde med den finske leverandør Lumon.

SnoerGlas arbejder i øjeblikket på altaninddækninger til 12 altaner i forbindelse med generel renovering af en beboelsesejendom i Jyderup og har for nylig leveret og monteret de finske altaninddækninger til en større renovering af boligforeningen Hjortegården i Herlev.

- Det er afgørende for os som udførende, at systemet er gennemtænkt og gennemprøvet, så det virker hver gang - uanset situationen. Vores deltagelse i den store renovering af Hjortegården i Herlev har bekræftet dette og har givet os en uvurderlig reference i vores indsats for at udbrede systemet yderligere, siger Torben Snoer, Glarmestre Snoer og Sønner.

I forbindelse med renoveringen på Aldersrovej i Jyderup er de eksisterende altaners brystninger udvendigt blevet beklædt med vedligeholdelsesfri, pulverlakerede aluminiumsplader, ligesom altanerne har fået monteret nye håndlister og er blevet forsynet med oplukkelige glasinddækninger fra Lumon. Ejendommen har hermed fået tilføjet et helt nyt og opdateret udtryk, samtidig med at ejendommens beboere fremover kan forventes at få væsentligt mere glæde af deres altaner.

-mo

Læs mere om Facader

8/6 2017
Facadebeklædning FacaderArmeringBetonmørtelFacade tætnings kitFacadeelementerFacadeisoleringFacademalingFacadepladerFacadepudsFacadestukFacadeventilerGavlKlimaskærmMaterielopbevaringMurbinderePudsStilladserVindspærreÆdeltræTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder