Aktuelle nyheder - Facader

Moland//Wimex oprusterSwisspearl har allerede en meget lang referencelisten - også lokalt i Danmark.

Moland//Wimex opruster

Som et vigtigt led i Moland gruppens vækststrategi er der indgået en aftale om at Moland//Wimex overtager salg og distribution af Swisspearl facadeplader i Danmark

Del artiklen på

Swisspearl har i mange år, med udgangspunkt i innovation og ekspertviden, udviklet stærke, holdbare og farveægte facadeplader.

- Vi er rigtig glade og utrolig stolte over at have indgået aftale med Swisspearl, da vi kan se, at deres langsigtede løsninger og høje kvalitetskrav stemmer særdeles godt overens med visionen for hele Moland gruppen, fortæller adm. direktør Carsten Rønberg.

- I Moland//Wimex’ organisation har vi gennem længere tid været i arbejdstøjet og er i fuld gang med at skabe det fundament, der skal til, for at få Swisspearl til at blomstre i fremtiden, fortsætter han.

Harmonerer godt
Nordisk markedsdirektør for Moland//Wimex Erik Bach fortæller, at facadedivisionen i Moland//Wimex allerede nu er i gang med at opruste, så alle bliver klædt godt på til at yde kunderne en kompetent rådgivning indenfor hele paletten af Swisspearls produkter.

- Den nye produktpalette fra Swisspearl harmonerer godt med de eksisterende facadeprodukter vi sælger, og vi har produkter til enhver type byggeri og mestrer et utal af tekniske løsninger og designmæssige muligheder, fortæller Erik Bach.

- Med denne oprustning, som træder i kraft pr. 1. december 2017, har Moland//Wimex et komplet sortiment indenfor fibercementfacader, som opfylder vores kunders behov, slutter Erik Bach.

-los


Læs mere om Facader

2/11 2017
Facadebeklædning FacaderArmeringBetonmørtelFacade tætnings kitFacadeelementerFacadeisoleringFacademalingFacadepladerFacadepudsFacadestukFacadeventilerGavlKlimaskærmMaterielopbevaringMurbinderePudsStilladserVindspærreÆdeltræTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder