Aktuelle nyheder - Facader

Ny diagonal facade-løsning i træ

Ny diagonal facade-løsning i træ

SPONSORERET INDHOLD: Facadepladen kan monteres vandret, lodret eller diagonalt

Del artiklen på

Kjellerup AS har hermed fornøjelsen at præsentere den nye profil TGV 5:2½” med et spændende smalt listedesign.

De fleste kender den vanlige montage med enten lodret- eller vandret montage. Med denne træbeklædning har du flere forskellige monteringsmuligheder, enten som man kender dem med vandret- og lodret montage, eller prøv den nytænkende variation diagonalløsningen.

- Vi ser det smalle listelook på rigtig mange byggerier og facader i øjeblikket, og vi forudser, at det også bliver tendensen i årene fremover, siger Daniel Mondrup, Kjellerup AS.

Råvaren er finsk gran i den bedste træ-kvalitet og med en færdigmalet holdbar overflade, klar til opsætning og montage. Malingen er vandbaseret og har en holdbarhed der ligger mellem 5-10 år afhængig af husets beliggenhed og vejrliget.

Beklædningen leveres i den mængde der ønskes og i flere forskellige længder. Bundterne er plastemballerede i bundter med 4 stk. så de er nemme at transportere. Beklædningen vejer ikke meget ift. metal- eller cementbaserede produkter. Beklædningen er tillige nem at bearbejde og tilpasse.

- Vi ved, at der i disse tider bliver stillet krav til fornybare materialer, klimavenlige produkter, samt CO2 neutrale råvarer og her er den finske gran duksen i klassen. I alle de nordiske lande plantes der tillige flere træer end der fældes, og da træ er en fornybar ressource, genanvendelig, samt CO2 neutral, er træ det mest miljø- og klimavenlige produkt til en facadebeklædning, siger Daniel Mondrup.

Facadebeklædningen er på lager hos Kjellerup AS, og kan leveres inden for få dage gennem de danske tømmerhandlere og byggecentre.

Læs mere om Facader

1/2 2021
Facadebeklædning FacaderBetonmørtelByggerådgivningFacadeelementerFacademalingFacadepladerFacadepudsFacadetætningIsoleringsholderMarkiserMaterielopbevaringPudsRustfrie skruerScreensSkodderSkruerSolskærmeStål skruerStilladserTræfacaderUdvendig solafskærmingUdvendige persiennerVindspærreTilføj dit firma her.
Send en mail.