Aktuelle nyheder - Facader

Ny skandinavisk teglorganisation

Ny skandinavisk teglorganisation

Egernsund Tegl og Wienerberger forener kræfterne i ny skandinavisk organisation, der vil tilbyde facadeløsninger i tegl og produkter inden for tagtegl og belægningsklinker

Del artiklen på

Egernsund Tegl og Wienerberger forener kræfterne og skaber sammen en ny skandinavisk organisation. Den nye organisation vil tilbyde facadeløsninger i tegl samt et bredt produktsortiment af tagtegl og belægningsklinker.

Ambitionen er, at det nye skandinaviske firma kommer til at spille en ledende rolle i teglmarkedets fremtidige udvikling mod større digitalisering, nye tekniske serviceydelser samt de stigende krav om stadig mere bæredygtige produkter.

Det nye firma vil udover Wienerbergers nuværende skandinaviske salgsorganisationer og teglværker bestå af salgsselskabet Egernsund Tegl i Danmark og de to teglværker Vesterled Teglværk med tilhørende overliggerproduktion og blådæmpningsfaciliteter og Helligsø Teglværk.
 
De to teglværker, Vesterled Teglværk og Helligsø Teglværk, har været familieejet siden 1800-tallet. I dag er de moderne og højeffektive teglværker, der producerer mursten i høj kvalitet. Det nye skandinaviske firma vil tilsammen bestå af fem fabrikker i Danmark og to i Sverige.

Afslutningen af handlen afventer myndighedsgodkendelse, og indtil da vil Wienerberger og Egernsund fortsætte som to uafhængige forretninger.

-kj

Læs mere om Facader

1/10 2019
Facadebeklædning FacaderBetonmørtelByggerådgivningFacadeelementerFacadeisoleringFacadepladerFacadepudsFacadetætningIsoleringsholderMaterielopbevaringRustfrie skruerSkruerStål skruerStilladserTræfacaderVindspærreTilføj dit firma her.
Send en mail.