Aktuelle nyheder - Facader

Opgraderer ’træbeklædning’ til facaden Planken og de tilhørende paneler kommer med 15 års fuld Cembrit garanti, i 15 forskellige farver og med et komplet tilbehørsprogram.

Opgraderer ’træbeklædning’ til facaden

Cembrit tilbyder en ny standard facadeplanker og -paneler i fibercement med træstruktur

Del artiklen på

Nu introducerer byggematerialeproducenten Cembrit to nye facadeprodukter på markedet: Cembrit planker og Cembrit paneler. Cembrit plankerne er facadeplanker med naturtro træstruktur og er et miljøvenligt alternativ til produkter, der kræver meget vedligeholdelse. Derfor bruges plankerne bl.a. til gavle, facader, garager og skure. De tilhørende Cembrit paneler anvendes ofte til afslutning af en facadeløsning med Cembrit planker.

Fibercementplanker med træstruktur vinder mere og mere indpas i det danske byggeri, og Cembrits produktlancering sker på baggrund af stigende efterspørgsel i markedet.

- Vi har lyttet til kundernes ønsker om flere valgmuligheder i forhold til farver, dimensioner og egenskaber i plankerne og har valgt at lancere vores egne planker, som kan imødekomme disse behov. Cembrit planker og paneler er derfor særligt tilpasset det danske marked, fortæller adm. direktør i Cembrit, Mogens Fisker.

15 års garanti
Garantien på de nye facadeprodukter er på 15 års fuld Cembrit garanti. Levetiden er dog meget længere, fordi fibercementplankerne har en unik evne til at modstå det danske klimas vejrpåvirkninger såsom frost, sne, regn, varme og direkte sollys. Den bevarer udseende og styrke i årevis med minimal vedligeholdelse.

At Cembrits nye planker og paneler er tilpasset det danske marked ses bl.a. i farveudvalget, der består af 15 forskellige farver, inkl. den populære RAL 7016 (antracitgrå), som også er en af de mest populære farver til vinduesrammer, samt farven svenskrød, der i stigende grad efterspørges til bl.a. sommerhuse. Derudover er der også en mal selv-variant samt mulighed for bestilling i specialfarver.

Kommer snart i gør det selv-pakke
Cembrit planker og paneler understøttes desuden af et komplet tilbehørsprogram i matchende farver. Samtidig er produkterne nemme at montere og vil senere på året også komme som gør det selv-pakke med kortere og mere håndterbare længder.

- Grunden til, at fibercementprodukter er i stærk fremgang i Danmark, ikke mindst som erstatning for træ, er deres utrolige robusthed i kombination med minimal vedligeholdelse. Fibercementplanker er helt sikkert fremtidens ’træbeklædning’, og lanceringen af vores egne planker er derfor kun et naturligt næste skridt i udviklingen af vores forretning og sortiment, slutter Mogens Fisker.

-los


Læs mere om Facader

3/4 2017
Facadebeklædning FacaderArmeringBetonmørtelFacade tætnings kitFacadeelementerFacadeløsningerFacademalingFacadepladerFacadepudsFacadeventilerIsoleringsholderMaterielopbevaringMurbinderePudsRustfrie skruerSkruerStål skruerStilladserVindspærreÆdeltræTilføj dit firma her.
Send en mail.