Aktuelle nyheder - Facader

Skal lukke hullet i Skattestyrelsen inden julDet var en kraftig sprængning, der om natten d. 6. august flænsede facaden hos Skattestyrelsen på Østbanegade på Østerbro.

Skal lukke hullet i Skattestyrelsen inden jul

HSHansen er udpeget til at lukke den ødelagte facade hos Skattestyrelsen, der fik facaden sprængt i stykker d. 6. august

Del artiklen på

Det forsagede store skader på bygningens facader, da Skattestyrelsen på Østerbro blev udsat for en sprængning sent om aftenen d. 6. august. Heldigvis kom ingen personer til skade ved sprængningen og skaderne kunne derfor opgøres som materielle.

Facaden skal nu genopbygges og kontrakten på rekonstruktion er gået til HSHansen, der er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og monterer aluminiums facader, Curtain walling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer.

- Det var vigtigt for Skattestyrelsen at få en facadeentreprenør på rekonstruktionen, der kunne agere hurtigt. Der er en stram tidsplan på projektet og den økonomiske ramme skal samtidig overholdes. Vi er rigtig stolte af at have fået kontrakten på sagen, da vi her kan bidrage med vores effektivitet og store erfaring indenfor facadelukninger, siger Bassam Jaber, salgskonsulent for HSHansen.

Den nye facade skal være lukket inden jul, og HSHansen er allerede i fuld gang med projekteringen.

Det er Ejendomsselskabet Tietgens Have, der er HSHansens kunde.

-los


Læs mere om Facader

4/10 2019
Facadebeklædning FacaderBetonmørtelByggerådgivningFacadeelementerFacadeisoleringFacademalingFacadepladerFacadepudsFacadetætningIsoleringsholderMarkiserMaterielopbevaringPudsRustfrie skruerScreensSkodderSkruerSolskærmeStål skruerStilladserTræfacaderUdvendig solafskærmingUdvendige persiennerVindspærreTilføj dit firma her.
Send en mail.