Aktuelle nyheder - Facader

Teknologibygning bringer naturen indFoto: Evaldas Lasys.

Teknologibygning bringer naturen ind

Wicona, der står bag aluminiumprofilsystemer, som opfylder høje teknologiske standarder, har leveret facader, vinduer og døre til den imponerende bygning i Vilnius

Del artiklen på

Den 2800 m2 store kontorbygning, Green Hall 3, der ligger i Litauens hovedstad Vilnius med Neris-floden, er et sted, hvor moderne teknologi møder holdbare løsninger. Ved at dække bygningen i glasfacader åbner det rummet mellem indendørs og udendørs miljø. Ud over en SG-facadeløsning, der muliggør gennemsigtighed, har Wicona udviklet en speciel pilaster, der passer til og følger formen på 3D-facaden.

Bygningens form med sine skrå glasfacader giver et godt dagslys, såvel som det hjælper med at forhindre, at indendørsmiljøet bliver for varmt. Det moderne mikroklima-kontrolsystem sikrer også komforten, og at indeluften altid er frisk, hvilket forbedrer medarbejdernes trivsel. Om sommeren anvendes en aktiv kølebaffeteknologi til ventilation, og den kan styres separat på hver etage.

Lysfordelingen i løbet af dagen sikres ved hjælp af et automatisk solafskærmningskontrolsystem, der bevæger sig sammen med solen.

-kj

Læs mere om Facader

13/11 2020
Facadebeklædning FacaderBetonmørtelByggerådgivningFacadeelementerFacademalingFacadepladerFacadepudsFacadetætningIsoleringsholderMarkiserMaterielopbevaringPudsRustfrie skruerScreensSkodderSkruerSolskærmeStål skruerStilladserTræfacaderUdvendig solafskærmingUdvendige persiennerVindspærreTilføj dit firma her.
Send en mail.