Aktuelle nyheder - Facader

Teknologisk højlager for fremtidenSandwichpanelerne fra Lindab understreger F. Engels ønskede facadeudtryk om ordentlighed og kvalitet.

Teknologisk højlager for fremtiden

En gammel og nedslidt fragtcentral i Haderslev er forvandlet til et fremtidssikret højlager med alle moderne faciliteter

Del artiklen på

Mange vælger at rive udtjente bygninger ned og i stedet bygge nyt fra bunden. Men F. Engel i Haderslev er lokalpatrioter, og da de kunne se mulighederne i at renovere byens skamplet, valgte de den grønne løsning med at bevare i stedet for blindt at smide væk.

- Vi er traditionsbundne og værdsætter det lokale, men det lokale er ikke vigtigere end kvaliteten. Vi valgte at gennemføre renoveringen, fordi vi gennem dialogen med Lindab kunne se, at vi kunne løfte de eksisterende bygninger til et helt nyt og moderne niveau, fortæller Lars Engel, som ejer og driver F. Engel sammen med broderen John Engel.

Flot og funktionelt til aftalt tid
Alle byggeprojekter er underlagt en stram tidsplan, men renoveringen af den gamle fragtcentral var underlagt ekstra tidspres for at det moderne højlager skulle stå færdigt til aftalt tid. Kort tid efter afslutningsdatoen kom lastbilerne med nye varer til den kommende sæson, der skulle opbevares på lageret.

For at sikre kvaliteten og for at slippe for ubehagelige overraskelser har Lars Engel med egne ord været med i alle detaljer lige fra idefasen til udførelsen.

- Vi har sammen med Lindab skabt et teknologisk højlager for fremtiden, og den proces er forløbet fantastisk godt. Vi har arbejdet sammen om at kunne levere et flot og funktionelt højlager til aftalt tid, siger Lars Engel.

CO2-forbrug, materialevalg og farver
Lindab var eneleverandør på den omfattende opgave, der omfattede flere tusinde kvadratmeter sandwichpaneler til facaden, et hav af inddækninger og murkroner, tagrender, slusehuse, porte og ramper.

- Det har været et spændende byggeri, fordi der virkelig er tænkt over alt lige fra at reducere CO2-forbruget til materialevalget og farverne, der er identiske med F. Engels koncernfarve. Dialogen har været konstruktiv hele vejen igennem, og det visuelle udtryk er blevet superflot, siger Lone Villadsen fra Lindab.

-kj

Læs mere om Facader

28/10 2020
Facadebeklædning FacaderBetonmørtelByggerådgivningFacadeelementerFacademalingFacadepladerFacadepudsFacadetætningIsoleringsholderMarkiserMaterielopbevaringPudsRustfrie skruerScreensSkodderSkruerSolskærmeStål skruerStilladserTræfacaderUdvendig solafskærmingUdvendige persiennerVindspærreTilføj dit firma her.
Send en mail.