LCA
LCA
scroll
Udlejningsvirksomhed lander største aftale nogensinde Platform.as er med sine omkring 350 arbejdsplatforme Danmarks absolut største udlejer af arbejdsplatforme

Udlejningsvirksomhed lander største aftale nogensinde

Der er intet mindre end 54 arbejdsplatforme i gang på samme tid, når udlejnings-virksomheden Platform.as har leveret alle maskiner til den største enkeltstående udlejning af arbejdsplatforme i dansk byggehistorie

Den danske udlejningsvirksomhed Platform.as har overbevisende succes med platforme til især byggerier og facaderenoveringer landet over. Nu har virksomheden landet sin største enkeltstående udlejning af arbejdsplatforme til dato.

Det sker i midten af juli, når den 54. arbejdsplatform monteres på en byggeplads i Sydhavnsgade i København. Det er den største udlejning af arbejdsplatforme nogensinde i Danmark, og ifølge Platforms direktør vidner det om et skifte i branchen.

- Vi er stolte af det historisk store samarbejde, der vidner om, at kunderne kan se flere muligheder og fordele ved at anvende mobile arbejdsplatforme. Og det viser samtidig en generel tendens i markedets forståelse for, at platforme løser en lang række forskelligartede opgaver bedre end traditionelle stilladser. Vi er specialister i at varetage alt det praktiske og tilbyde nye funktioner, så vores kunder kan koncentrere sig om det, de er bedst til, siger Casper G. Knudsen, administrerende direktør i Platform.as.

Platforme løser flere opgaver
Det er MLI Murerentreprise, der har indgået samarbejdet med Platform.as, og de 54 arbejdspladsforme bruges til både facadearbejde og som tagsikring i forbindelse med opførelsen af 384 boliger.

Hvor det tidligere har været fast kutyme at hyre et stilladsfirma forud for sådanne facade- og tagprojekter, vil fleksible og ergonomiske platformsløsninger i fremtiden løse flere af den type opgaver – i øvrigt med mange forskellige ekstrafunktioner, der er med til at sikre et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne.

- Vi sætter en ære i at levere de absolut bedste projekter hver gang – det gælder både det færdige resultat til bygherre og de bedste arbejdsforhold for vores folk. Det giver arbejdsplatforme de bedste forudsætninger for. Samarbejdet med Platform.as sikrer, at vi altid har udstyr og materialer lige ved hånden – i den rette arbejdshøjde. Samtidig kan vi med platformene øge sikkerheden, da vi også bruger dem som tagsikring, siger Lars Ingemann fra MLI Murerentreprise a/s.

Byggeriet i Sydhavnsgade er i fuld gang, og Platform.as står for at besigtige, projektere og designe platformsløsningerne, såvel som virksomheden leverer, monterer, flytter, servicerer og afhenter arbejdsplatformene efter endt brug.

Multifunktionelle arbejdsplatforme
Den særlige brug af arbejdsplatforme som tagsikring betyder, at platformene låses fast under tagfoden, og rækværkerne iføres sikkerhedsgodkendt net, der sikrer håndværkerne på tagdækningen ved en eventuel faldulykke. Platformenes dæk er desuden større end et traditionelt stilladsdæk, hvilket giver bedre plads til den enkelte medarbejder - både til at opbevare sine materialer og til at udføre sit arbejde.

- Det er desuden muligt at montere en ekstra arbejdsplatform på den mast, som bærer arbejdsplatformen, der fungerer som tagsikring. Således kan én platform sikre og servicere håndværkerne på taget, mens en anden maskine nedenunder kan benyttes til facadearbejdet. Alt sammen på én mast. Det kræver selvfølgelig god planlægning, men til gengæld opnås også en fantastisk effektiv løsning, siger Morten Guldberg Hansen, projektleder i Platform.as og på projektet i Sydhavnsgade.

-dc

12/7 2022