Aktuelle nyheder - Facader

Vil være markedsledende med ny vindspærrepladeHardieWindbreaker er beregnet til udvendig montering af facade. Den er diffusionsåben og beskytter samtidig underkonstruktionen mod vind, vand og fugt.

Vil være markedsledende med ny vindspærreplade

JamesHardies nye vindspærreplade kan modstå det omskiftelige danske vejr og suger ikke fugt. Pladen er gennemtestet i det rå, newzealandske klima

Del artiklen på

Af Louise S. Strøbech

Allerede da JamesHardie købte fermacell for godt et år siden, var ambitionerne høje. Det er de stadig, og nu bliver de luftet igen i forbindelse med lanceringen af den nye vindspærreplade HardieWindbreaker. Den er ny i Danmark, men har været brugt de sidste 15 år andre steder i verden, blandt andet i New Zealand, hvor klimaet er sammenligneligt med det nordeuropæiske.

- HardieWindbreaker er nu testet i forhold til de danske normer, og er klar til at komme på markedet herhjemme. De kommende år kommer vi med flere nye produkter, men nu starter vi med vores high end-plade, der kan stå ubeskyttet i 12 måneder, og som kommer i farven antracit, der gør, at den også kan bruges i semiåbne facader. Siden kommer vi med lignende plader, der kan stå i hhv. 6 og 3 måneder, og med en som skal dækkes af med det samme, siger Jens Engbo Norddal, landechef i Danmark for JamesHardie, der er verdens største producent af fibercement og kendt i Danmark for bl.a. HardiePlank og HardiePanel.

Han fortsætter:

- Vi starter op med HardieWindbreaker på det danske marked for at blive markedsførende, og vi forventer, den bliver markedets stærkeste vindspærre. Den er gennemtestet i forhold til alle andre plader, og det er tydeligt, at vi har nogle klare fordele i forhold til andre vindplader på markedet, siger han.

Tre efterspurgte størrelser
HardieWindbreaker er en fibercementplade, der fungerer som en diffusionsåben vindspærre, som forhindrer råd og svamp og samtidig tillader konstruktionen at ånde, også under selv de hårde vejrpåvirkninger, det danske klima kan byde på.

Den nye plade bliver lanceret i Danmark i denne måned i størrelserne 120x240 cm, 120x270 cm og 120x300 cm.

- Det er de størrelser, det danske marked efterspørger, så det er det, vi kommer med, siger Jens Engbo Norddal og understreger, at JamesHardie som altid vil bruge sit store danske forhandlernet som distributionskanal.

louise@odsgard.dk


Læs mere om Facader

8/5 2019
Facadebeklædning FacaderBetonmørtelByggerådgivningFacadeelementerFacadeisoleringFacademalingFacadepladerFacadepudsFacadetætningIsoleringsholderMarkiserMaterielopbevaringPudsRustfrie skruerScreensSkodderSkruerSolskærmeStål skruerStilladserTræfacaderUdvendig solafskærmingUdvendige persiennerVindspærreTilføj dit firma her.
Send en mail.