scroll
Bjelin styrker organisationen og ansætter salgschef- Jeg ser virkelig frem til at arbejde med Bjelins bæredygtige trægulve og fortsætte arbejdet med at styrke Bjelins brand og salg i Norden, siger Nikola Sunjic.

Bjelin styrker organisationen og ansætter salgschef

SPONSORERET INDHOLD: Gulvbelægningsvirksomheden Bjelin øger sin tilstedeværelse i Norden og ansætter en ny salgs- og marketingchef for det nordiske marked, Nikola Sunjic

Det ekspansive gulvfirma med produktion i Viken i Skåne, et nyt hovedkontor og et topmoderne logistikcenter i Helsingborg fortsætter med at vokse. I overensstemmelse med sine vækstplaner er koncernen ved at opføre verdens største trægulvfabrik i Kroatien, og en international salgsorganisation er under udvikling.

Den nyansatte Nikola Sunjic kommer fra nVent hvor han var nordisk salgschef. Han har solid erhvervserfaring med industriproduktion og stor erfaring med ledelse af salgsorganisationer og tidligere ansvar for eksportmarkeder.

- Bjelins moderne produkter og miljøvenlige produktionsmetoder er blevet godt modtaget på gulvmarkedet, hvor kunderne stiller høje krav til udseende, kvalitet og bæredygtighed, siger Nikola Sunjic.

Bjelins succes er hovedsageligt baseret på innovativ grøn gulvteknologi som hærdet træ, en teknologi kaldet Woodura, der er udviklet af Bjelins søsterselskab Välinge Innovation. De hærdede trægulve kan modstå meget hårde forhold og er udstyret med den nyeste klikgulvteknologi, der gør gulvene både fugtbestandige og nemme at lægge.

18/10 2022