Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Ikke håndværkerfradrag til kloaktilslutning

Af et svar fra skatteminister Karsten Lauritzen (V) fremgår det, at håndværkerfradraget ikke kan bruges i forbindelse med en grundejers tilslutning til det offentlige kloaknet

Del artiklen på

Ministeren henviser til finanslovsaftalen for 2018 mellem regeringen og Dansk Folkeparti, hvoraf det fremgår, at man fastholder den eksisterende BoligJobordning, der betegnes som ”velfungerende”.

Den hjælper ifølge ministeren ”de travle familier i hverdagen”, samtidig med at det fortsat vil være attraktivt at energirenovere boligen:

- Der blev ikke ændret på de almindelige betingelser for at anvende ordningen, og heller ikke på fradragsretten for kloakarbejder. Der er således som hidtil fradrag for arbejdsløn til kloakarbejder på egen grund, herunder for eksempel udskiftning af kloakrør. Det er imidlertid en grundlæggende betingelse for fradragsret efter ordningen, at der er tale om udgifter til arbejdsløn. Der er således ikke fradrag for udgifter til for eksempel materialer eller tilslutningsafgifter, forklarer ministeren.

DanB

Læs mere om Kloak & afvanding

4/3 2019
Biologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.