Aktuelle nyheder - Køkken

Bruger køkkenet som løftestang i nye ejerlejlighederKøkkenproducenten HTH mærker tydeligt tendensen til, at der i stigende grad skrues op for kvaliteten i lejligheder med salg for øje. Foto: PR.

Bruger køkkenet som løftestang i nye ejerlejligheder

Køkkenet fremhæves som et rum, der stråler, når potentielle købere vises rundt i boligerne i Esbjerg

Del artiklen på

På Kronprinsensgade 8 i Esbjerg er en fem etagers ejendom for nylig skudt i vejret. Fra stuen til fjerde sal er der to lejligheder på hver etage, mens ejendommens femte sal byder på én stor penthouselejlighed med udsigt over byens havneområde.

Hele projektet er bygget i prima kvalitet fra inderst til yderst, og det er ifølge bygherren Jesper Rehne Jensen ganske atypisk ved denne type byggeri.


– I forbindelse med ombygninger af beboelsesejendomme bruger jeg normalt standardvarer af en fornuftig kvalitet til rimelige penge, men i dette tilfælde er jeg gået all-in på de bedste materialer. På den måde oplever folk lejlighedernes fulde potentiale ved fremvisninger, siger Jesper Rehne Jensen og uddyber:


– De potentielle købere kan bedre se mulighederne og ofte bedre se sig selv i boligen, når der er gjort mere ud af det. Samtidig går opgraderingen af materialevalget i lejlighederne på Kronprinsensgade rigtig godt i hånd med den gode beliggenhed og den kvalitet, der præger byggeriet i sin helhed.

Kvaliteten sikrer underskriften på slutsedlen
Massive trægulve i samtlige lejligheder og et køkken i massivt egetræ med fingertappede egetræsskuffer er centrale elementer, der højner det samlede indtryk. Og netop valget af køkken og gulv er ifølge bygherre noget af det, der kan blive tungen på vægtskålen og afgør, om folk køber eller ej.


– Det har faktisk overrasket mig, hvor stor en rolle det rigtige inventar spiller, når en lejlighed skal sælges, men i dette tilfælde er der ingen tvivl om, at især køkkenet og trægulvene har blæst folk bagover. Kunderne har virkelig fået en wauw-oplevelse, siger Jesper Rehne Jensen.


Det er køkkenet Nordic Creation fra HTH, der er brugt i lejlighederne på Kronprinsensgade, og køkkenproducenten mærker tydeligt tendensen til, at der i stigende grad skrues op for kvaliteten i lejligheder med salg for øje.


– Det er atypisk, at det er vores mest eksklusive køkken, man vælger til sådan et projekt, men over de sidste par år har vi helt klart set et øget fokus på kvalitet. Mange vil gøre det en tand mere lækkert end tidligere, siger Kent Thomsen, der er erhvervschef hos HTH Køkkener.


– Vi oplever, at flere vil have naturens egne elementer med ind i huset, og det kan lade sig gøre med Nordic Creation. Her har vi skabt et køkken, hvor flere får mulighed for at få en høj håndværksmæssig kvalitet, der tidligere var forbeholdt de få, siger Kent Thomsen afslutningsvis.

-pf

Læs mere om Køkken

2/11 2021