Aktuelle nyheder om byggebranchen - Køkken

Investerer tocifret millionbeløb i produktionen Et køkken fra Multiform er indbegrebet af godt håndværk, og det er der efterspørgsel efter - ikke bare i Danmark, men også internationalt.

Investerer tocifret millionbeløb i produktionen

Efterspørgslen på snedkerkøkkener i luksusudgaven er steget. Det giver Multiform mulighed for at åbne nye butikker i Europas storbyer

Del artiklen på
- Vi oplever en ny og stærk holdning til at købe håndbyggede køkkener oven på krisen. Det gælder ikke bare i Danmark, men også internationalt. Derfor investerer vi et tocifret millionbeløb i at udvide produktionen og indkøbe ny maskinpark, så vi kan følge med efterspørgslen i fremtiden, fortæller adm. direktør i Multiform, Michael Oversø.

Han står som ny adm. direktør for 39 erfarne medarbejdere også i spidsen for en ny strategi, hvor investeringen er en vigtig forudsætning for, at Multiform kan nå den vækst, som virksomheden går målrettet efter. Fra 2014 til 2015 fordoblede Multiform sit overskud, og Michael Oversø forventer fortsat tocifrede vækstrater for de kommende år, når investeringen er med til at sikre, at Multiform kan følge med efterspørgslen.

Med rødderne i Kibæk
En del af den nye plan er, at Multiform udvider uden for landets grænser, men Michael Oversø udvider også gerne i Kibæk, hvor Multiform har haft sine rødder siden etableringen i 1982 og også har sin fremtid.

- Som et led i vores internationale ekspansionsstrategi åbner Multiform butikker i store europæiske byer. Senest er der åbnet Multiform butikker i London, Luxembourg og Antwerpen, og der er planer om at åbne flere butikker i 2017 i Belgien, Sverige og England, siger Michael Oversø og fortsætter:

- Vi deltog i den prestigefyldte, internationale livsstilsmesse i Belgien, Biennale Interieur, i efteråret. Her var det tydeligt, at ikke blot dansk design, men i lige så høj grad dansk håndværk er i høj kurs.

En køkkenklassiker
Multiform blev etableret i 1982. Stifteren, Carsten Michelsen, havde en vision om at designe en køkkenklassiker, der på lige fod med 1950’ernes danske møbeldesignere kunne skabe klassikere, der lever på tværs af generationer.

- Visionen holder den dag i dag, og Multiform har lige siden været drevet af kærligheden til håndværket. Det er opløftende, at flere og flere har fået øje på kvaliteten, og vil betale for den, siger Michael Oversø om køkkenerne fra Multiform, der er skræddersyet til den enkelte kundes ønsker. Træskufferne er svalehaletappet, og hver eneste låge har været gennem menneskehænder rigtig mange gange, før køkkenet bliver stillet op ude hos en kunde.

-los

Læs mere om Køkken

14/12 2016