Aktuelle nyheder - Køkken

Køkkenet i centrumDen nye flagship store åbner d. 1. oktober på Gothersgade 12. - Vores ambition er at præsentere dansk design, når det er bedst og mest innovativt, fortæller salgschef for den nye butik, Kim Nielsen.

Køkkenet i centrum

Svane Køkkenet åbner flagship store på Gothersgade ved Kongens Nytorv. Indretningen er inspireret af internationale tendenser inden for retail og byder på oplevelser i to etager indenfor køkkener, belysning og interiør

Del artiklen på

Køkkenbrandet sætter alle sejl til, når kædens flagship store åbner fredag den 1. oktober i Gothersgade. Det danske køkkenbrand placerer sig dermed i bykernen, side om side med andre kendte livsstilsbutikker og designbrands.

For Svane-kæden går et stort ønske i opfyldelse, når Gothersgade 12 åbner efter en gennemgribende renovering. Indretningen står salgschef Kim Nielsen og arkitekt, MAA Rolf Birk, for, og inspirationen kommer fra international retail:

- Stemningen og stilen er meget anderledes end i traditionelle køkkenbutikker. For det første har vi udvalgt de bedste serier. For det andet har vi tænkt alle elementer, også bygningen, ind i et rumdesign med fokus på æstetik og design, siger Rolf Birk, design- og konceptansvarlig.

Læs mere under billedet...
Håndværkerne arbejder stadig på højtryk for at få bl.a. det flotte trapperum gjort færdigt til åbningen. Udstillingen bliver fyldt med fine detaljer og godt design.

Stort, skulpturelt trapperum
For at skabe en helhedsoplevelse bindes lokalets to etager sammen af et stort, skulpturelt trapperum. På forholdsvis få kvadratmeter vises tidens stærkeste køkkendesigns, hvidevarer og tilbehør. Alt sammen stylet af konceptdesigner og stylist Line Sejersen fra Mood N´Room.

Designoplevelsen forstærkes yderligere af en samarbejdsaftale med to aktuelle designbrands inden for belysning og interiør – Nuura Lighting og Kristina Dam Studio. Deres produkter indgår i indretningen som en del af helhedsoplevelsen.

Svane Køkkenet er en del af køkkenkoncernen TCM Group A/S, der er Danmarks tredjestørste køkkenvirksomhed. Svane Køkkenet er dansk design og produceres på egne fabrikker ved Holstebro. Kæden tæller 29 konceptbutikker i Danmark og 10 i Norge.

-los

Læs mere om Køkken

30/9 2021