left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Maling

Corona udskyder årets FarveprisUdsmykningen på Køge Rådhus, som er udført af billedkunstner Signe Guttormsen, vandt Farveprisen 2019. Nu udsættes årets uddeling. Foto: Søren Hytting

Corona udskyder årets Farvepris

Som en konsekvens af det omfattende udbrud af coronavirus, Covid-19, udskyder Danske Malermestre overrækkelsen af Farveprisen 2020

Del artiklen på

Kultur

De sidste mange år har den anden tirsdag i maj været lig overrækkelsen af Farveprisen, som er indstiftet af Kirsten og Freddy Johansens Fond i samarbejde med Danske Malermestre. Men i år bliver det anderledes. Som en konsekvens af det omfattende udbrud af coronavirus, Covid-19, er overrækkelsen af prisen udskudt til efteråret. Det fortæller Danske Malermestres direktør, Ole Draborg.

- Vi fik 12 meget spændende og flotte projekter ind, og komiteen, som udvælger og kårer vinderen, havde udvalgt en række projekter, som vi gerne ville opleve i virkeligheden, inden vi kårede den endelige vinder.

- Men corona-pandemien og regeringens indgriben for at standse smittespredningen i Danmark gør det umuligt at besøge de udvalgte projekter. Og da ingen ved, hvor længe den her situation fortsætter, har vi besluttet, at vi udskyder overrækkelsen til efteråret, hvor det forhåbentlig er blevet normale tilstande igen, og vi har haft mulighed for at besigtige de udvalgte projekter, siger Ole Draborg.

Farveprisen belønner bygge- og renoveringsprojekter, hvor brugen af farver er en vigtig og fremtrædende del af projektet. Prisen er på 150.000 kroner.

-los


Læs mere om Maling

19/3 2020
Industriel malingKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMalingSnavsspray Eco venlig systemTekniske produkterTilføj dit firma her.
Send en mail.