LCA
LCA
scroll
Fire års gennemgribende renovering har fået en lykkelig slutning- Nu har vi afleveret projektet efter planen, fortæller Thomas Dalgaard, der er malermester hos Viebke & West.

Fire års gennemgribende renovering har fået en lykkelig slutning

Islevtoften II i Rødovre har været igennem en stor renovering, og efter 4 års arbejde er de 226 almene boliger igen klar til indflytning. Boligerne i forskellige størrelser skal bidrage til en varieret beboersammensætning i området

Tæt på både København og grønne områder ligger 226 almene boliger i Islevtoften II i Rødovre, og efter en gennemgribende renovering kan beboerne nu flytte ind igen.

De 130 rækkehuse og 96 etageboliger fra 1958-1961 har ved renovationen bl.a. fået udskiftet terrændæk og vinduer, og så er de forsynet med nye, moderne køkkener og badeværelser. Rækkehusene har desuden fået nye, åbne trapper til 1. salen, imens lejlighederne er omdannet til tilgængelighedsboliger med adgang til elevator.

Som afslutning på renovationen har Viebke & West Malerfirma tilført farve til de almene boliger. 

- Det er blevet rigtigt flot indvendigt, hvor vi har stået for malingen. Som malermester og projektleder har jeg temmelig stor erfaring med renoveringer, og sådan nogle projekter er altid spændende. Der kommer nemlig altid noget uventet frem, når man begynder at skille projektet ad, og det kan kræve andre behandlinger end det foreskrevne. Her skal man som fagmand rådgive og hjælpe, så vi kan komme frem til et godt resultat, siger Thomas Dalgaard, der er malermester hos Viebke & West. 

God faglig sparring sætter prikken over i’et
Renoveringen af Islevtoften II har været et omfattende projekt, og det har de også mærket hos Skou Gruppen, der har haft tømrerentreprisen.

- Vi har bl.a. renoveret tage og udskiftet alt indvendigt gips, gulv og snedkerarbejde. Med så stort et projekt har vi været mange fagentrepriser inde over, og det kræver en del koordinering på kryds og tværs. Heldigvis har byggeledelsen gjort det godt, forklarer Emil Jensen, der er byggeleder hos Skou Gruppen. Han tilføjer:

- Vores samarbejde med Viebke & West har også været rigtigt fint, og vi har brugt hinanden til at sparre undervejs i projektet. Det kræver jo alligevel lidt, når man skal arbejde sammen om et projekt i 3-4 år.

-dc

12/5 2023