Aktuelle nyheder - Ny- & tilbygning

Limproducent har vokseværkMed den nye lagerhal forbedres den interne logistik betragteligt, da hele produktsortiment samles under samme tag.

Limproducent har vokseværk

Dana Lim udvider med en 1.200 kvadratmeter ny lagerhal ved hovedkvarteret i Køge

Del artiklen på

Så sent som i 2018 udvidede Dana Lim deres hovedkvarter med en ny lagerhal på 3.800 kvadratmeter, men der er allerede nu  behov for yderligere kapacitet.

- Det er jo faktisk ikke ret længe siden, vi sidst udvidede vores lagerkapacitet. Derfor er det også fantastisk, at vi allerede nu igen har behov for endnu en udvidelse, da forretningen vækster. Faktisk har vi i den kommende tid store forhåbninger om og forventninger til, at vi kigger ind i yderligere vækst i norden, lyder det fra Lars Christensen, CEO i Dana Lim.

Den nye lagerhal ligger i forlængelse af Dana Lims eksisterende lagerbygninger, og er med til at forbedre deres samlede varelogistik markant.

- Hallen er bygget i samme stil og materialer som de eksisterende haller fra udvidelsen i 2018. Med den nye lagerhal forbedres den interne logistik betragteligt, da vi nu kan have hele vores produktsortiment samlet under samme tag. Det skaber en mere enkel og hurtigere håndtering af varerne helt frem til forsendelsen, fortæller Lars Christensen.

Strategisk vækst på flere fronter
Udvidelsen er et udtryk for, at det går godt hos Dana Lim. En af grundene til succesen er opkøbet af danske PKI Supply, der blev effektueret tilbage i januar 2021.


- Vi udvider og styrker hele tiden forretningen gennem udviklingen af nye solide og innovative produkter. Samtidig er det også en del af vores vækststrategi at tilegne os nye kompetencer på anden vis. Det har vi eksempelvis gjort med opkøbet af PKI Supply, der er markedsledende leverandør af industrilim, afslutter Lars Christensen.

-pf

Læs mere om Ny- & tilbygning

18/11 2021