Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Boremaskiner med ledning kan ikke følge med den nye borehammer Udover at boremaskinen er ekstra kraftig, er den også mere sikker med indbykket KickBack Control.

Boremaskiner med ledning kan ikke følge med den nye borehammer

Bosch tøver ikke med at kalde sin nye boremaskine for den kraftigste i sin klasse, og den er især god til vertikale opgaver

Del artiklen på

Den nye GBH 18V-28 DC Professional 18V boremaskine fra Bosch er den mest kraftfulde, batteridrevne borehammer med D-skaft i sin klasse. Med en slagkraft på 3,4 joule er den over 10 % mere kraftfuld end den nærmeste konkurrencemodel og overgår selv Bosch-modellen med ledning - den populære GBH 2-28 Professional - med en slagkraft på 3,2 joule.

Takket være en kombination af høj ydeevne, lav vægt, slankt design og et D-formet håndtag er GBH 18V-28 DC Professional oplagt til vertikale opgaver - især boring og mejsling i gulvet. 

Støvfri boring takket være innovativ støvudsugning
GDE 28 D Professional støvudsugeren, som er udviklet specielt til GBH 18V-28 DC Professional boremaskinen, kan nemt monteres, og med en vægt på 800 gram er den 50 % lettere end støvudsugere i samme kategori på markedet.

Støvudsugeren monteres ganske enkelt på værktøjet og beskytter håndværkeren mod støv takket være et HEPA-filter. Det gælder også, når der bores på stilladser, i kraner eller på svært tilgængelige områder.

Når motoren på den batteridrevne borehammer begynder at køre, skaber en ekstra ventilator i værktøjet et vakuum og suger borestøvet direkte ind i støvkassen. Dermed har udsugeren ikke brug for sin egen energikilde, og batteriet kan derfor holde længere end andre varianter på markedet.

Endnu mere bruger- og sikkerhedsvenlig
GBH 18V-28 DC Professional er udstyret med Vibration Control, som er et aktivt vibrationsdæmpningssystem, der gør det rarere og mere sikkert for håndværkeren at bruge værktøjet i længere tid ad gangen.

Derudover indeholder borehammeren KickBack Control, som sikrer, at hvis borehammeren drejer pludseligt eller uforudsigeligt rundt om boreaksen, eksempelvis hvis boret sidder fast i armeret beton, så slukker den integrerede sensor for motoren på en brøkdel af et sekund. Dette forhindrer uventet tilbageslag og kan derfor reducere risikoen for personskade. 

En del af 18V-batteriplatformen
GBH 18V-28 DC Professional boremaskinen er udstyret med 18V-batterier. Håndværkere kan bruge de højtydende ProCore 18V-batterier med en kapacitet på 4,0 Ah til 12,0 Ah til særligt krævende bore- og mejselopgaver. Batteriplatformen er kompatibel med flere værktøjsproducenter, hvilket gør det muligt for håndværkere nemt at bruge det batteri, der ligger ved hånden.

-dc

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

25/3 2022
VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.