Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Bredt udvalg af værktøj til håndværkere i HerlevNyt Festool Center på 130 kvadratmeter åbner i Herlev. Foto: Carl Ras.

Bredt udvalg af værktøj til håndværkere i Herlev

Efter årtiers solidt samarbejde kan Carl Ras nu slå dørene op til et nyt Festool Center på 130 kvadratmeter i Herlev. Åbningsfesten finder sted den 13. oktober

Del artiklen på

Med det nye Festool Center i Carl Ras får professionelle håndværkere adgang til et bredt udvalg af Festools produkter samlet på et sted.

- Vi udvider vores sortiment kraftigt med det nye Festool Center, der består af knap 1000 forskellige varenumre. Hvor Festool produkterne før var spredt over alt i butikken, er de nu præsenteret et samlet sted, siger Chris Warburg, der er butikschef i Carl Ras' engroscenter i Herlev.

Centrallageret ligger også i Herlev
Placeringen af Festool Centeret i Carl Ras' største engroscenter på knap 1300 kvadratmeter i Herlev, er ifølge Chris Warburg ikke helt tilfældig:

- Placeringen er strategisk god for mange professionelle håndværkere, da vi generelt har flest Festool kunder her i lokalområdet og i Storkøbenhavn.

Carl Ras' centrallager på knap 15.000 kvadratmeter ligger også i Herlev. Det består af ca. 40.000 varenumre, og det gør, at der er hurtig adgang til nye forsyninger af varer.

Professionel rådgivning
For at kunne tilbyde håndværkere, der lægger vejen forbi det nye Festool Center i Herlev, kompetent rådgivning og vejledning er butiksmedarbejderne blevet undervist af eksperter fra Festool.

Det nye center er desuden forsynet med guides, inspirations- og vejledningstavler, så kunderne får en indføring i, hvordan værktøjet og maskinerne fungerer.

- Gennem inspirations- og vejledningstavler illustrer vi for eksempel, hvad det er for et snit, de enkelte klinger efterlader, og vi forsøger at demonstrere, hvad valget af den rette klinge betyder for finish arbejdet, siger Chris Warburg.

Samarbejdet om det nye Festool Center i Herlev glæder også Rikke Geert, der er marketingansvarlig i Festool:

- Vi er rigtig glade for, at vi endelig kan åbne op for det nye Festool Center hos Carl Ras i Herlev, da det er et koncept, vi har arbejdet på længe. Det giver os mulighed for at vise bredden af vores mange produkter frem.

På sigt er det meningen, at professionelle håndværkere andre steder i landet også vil få adgang til et Festool Center.

- På sigt ønsker vi at implementere et Festool Center i alle vores større engroscentre, der har logistikken og kapaciteten til det. Vi er allerede i gang med at udvide konceptet til vores engroscenter i Kolding, slutter Chris Warburg.

-dg

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

7/10 2021
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.