Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

DeWalt indtager hylderne hos fynsk værktøjsforhandler

DeWalt indtager hylderne hos fynsk værktøjsforhandler

SPONSORERET INDHOLD: Dorch & Danola har indgået samarbejde med DeWalt, der fuldender udvalget hos den Odense-baserede værktøjsforhandler

Del artiklen på

Hos Dorch & Danola i Odense kan de nu byde velkommen til endnu et kendt brand inden for kvalitetsværktøj til håndværkere og private. Værktøjsforhandleren har netop indgået et samarbejde med den kendte producent af værktøj DeWalt.

Nu med et endnu større udvalg af kvalitetsværktøj og –maskiner
På hylderne hos Dorch & Danola finder du mange af de mest kendte mærker inden for værktøj og maskiner. Med samarbejdet med DeWalt kan de nu sætte endnu et punktum for det store udvalg. Og det glæder både kunder og virksomheden selv.

- Vi forsøger altid at tilbyde vores kunder et stort udvalg af værktøj i højeste kvalitet. Derfor er vi rigtig glade for at have fået DeWalt med på vognen. De gule og sorte farver pynter godt på hylderne, lyder det fra Søren Madsen, der er salgschef hos Dorch & Danola.

DeWalt byder ind med 90 års erfaring inden for branchen. Her har de erhvervet sig et ry for at tilbyde både professionelle håndværkere og hobbyfolk værktøj, der er kraftfuldt, præcist, robust og ikke mindst en pålidelig makker mange år frem.

- Det er et alletiders samarbejde for begge parter, der komplimenterer hinanden med fokus på kvalitet, professionalisme og et ønske om at give kunden det bedste inden for værktøj, tilføjer Søren Madsen.

Fejrer det nye samarbejde med åbningstilbud og åbent hus
Ingen fejring uden gaver. Derfor skal DeWalts indtog på virksomhedens hylder både fysisk og online heller ikke gå ubemærket hen. Det nye samarbejde fejres med et åbningstilbud, hvor kunderne bliver forkælet med lækkert værktøj og maskiner til en ekstra god pris.

Den 11. marts 2022 fra 11-14 kommer DeWalt selv på besøg i butikken for at give den nye afdeling en god start. Her bydes kunder velkommen til en snak om værktøj, maskiner, teknikker og andet nørderi. Og så byder DeWalt på en bid mad.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

3/3 2022
VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.