Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Festool Roadshow kommer til OdenseDorch & Danola er det eneste sted på Fyn, hvor der afholdes Festool Roadshow.

Festool Roadshow kommer til Odense

SPONSORERET INDHOLD: Den 4. maj kommer Festools populære Roadshow til værktøjsforhandleren Dorch & Danola i Odense. Det bliver en dag i værktøjets tegn med blandt andet spændende nyheder og demo-stande

Del artiklen på

Festools store truck er på farten, og den 4. maj fra kl. 10.00-14.00 kommer den til Dorch & Danola i Odense.

Der er lagt an til en fantastisk oplevelsesdag – og i år er der et helt særligt fokus på Festools 18V-maskiner. Derfor er der også specialtilbud på 18V-batterier hos Dorch & Danola på dagen.

Festool Roadshow er et grønt værktøjsmekka
- Du vil i den grad blive budt velkommen af den grønne farve, når du besøger Dorch & Danola den 4. maj. Vi får skabt et grønt værktøjsmekka – og det både ude og inde, siger Søren Madsen, salgschef hos Dorch & Danola.

På dagen vil der blandt andet være demo-stande, hvor man kan se og prøve værktøj, og man vil kunne rådføre sig med specialister. Der vil også være oplæg om enkelte produkter og nyheder.

Derudover vil der være en foodtruck, hvor man kan nyde en gratis burger og vand.
Festool Roadshow betyder selvfølgelig også ekstra gode priser på Festools værktøj – og det både fysisk på dagen og online hos Dorch & Danola i perioden 30. april – 8. maj 2022.

Det grønne værktøj
Festool er en tysk familievirksomhed, der har eksisteret i over 90 år. De er kendt for at lave førsteklasses værktøj til både professionelle og private. Firmet er kendetegnet ved kvalitet og pålidelighed – og selvfølgelig ved den grønne farve.

Det er ikke første gang, Festool afholder Roadshow i Danmark, men det er første gang, det er hos Dorch & Danola.

- Vi glæder os rigtig meget til at byde alle Festool-interesserede velkommen til en festlig dag hos os på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense, siger Søren Madsen.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

22/4 2022