Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Forbedret skæreeffekt til professionelle og nybegyndere Stihl Hexa skæresystem har en sporbredde på 1,6 mm. Skæresystemet passer til sværdlængderne 40, 45, 50 cm.

Forbedret skæreeffekt til professionelle og nybegyndere

Det nye skæresystem, Stihl Hexa, er det første af sin slags, der letter arbejdet for dem, som arbejder i skoven. Det har bl.a. 10 % højere skæreeffekt end Rapid Super-kæden og en længere levetid

Del artiklen på

Stihl Hexa er et nyt og innovativt skæresystem til professionelle med høje krav. Savtændernes nye form, Hexa-filemetoden og den smalle kant, giver 10 % højere skæreydelse sammenlignet med savkæden 3/8" Rapid Super. Stihl Hexa-skæresystemet består af en ny savkæde og en specialdesignet fil, og det er verdens første patentansøgte system af sin slags.

- Professionelle vil tydeligt kunne mærke forskellen sammenlignet med tidligere savkæder. Ikke mindst når de skærer i vinkel mod træfibrene. Den skæreydelse, som brugerne får med 3/8" Rapid Hexa, er virkelig høj, siger Mats Gustafsson, nordisk produktchef hos Stihl.

Den sekskantede (hexagonale) form på Hexa-filen er perfekt tilpasset til savtænderne på savkæden 3/8" Rapid Hexa, hvilket ikke bare gør det muligt at file kæden hurtigere end med en rund fil - formen gør det også lettere for mindre erfarne brugere at opnå den ideelle filevinkel og optimale resultater.

– Uanset om man er erfaren eller nybegynder letter det nye skæresystem, Stihl Rapid Hexa, filearbejdet og bidrager til det bedst mulige fileresultat. Det betyder også, at savkæden holder sig skarp i længere tid, siger Mats Gustafsson.

-dc

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

26/11 2021
VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.