Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Introducerer nyt kursus i brug af åndedrætsværnDu kan også læse mere om kurset, se priser og datoer på ox-on.dk.

Introducerer nyt kursus i brug af åndedrætsværn

SPONSORERET INDHOLD: Hvad er forskellen på de mange slags åndedrætsværn, der fås? Hvilken variant skal jeg vælge til opgaven? Hvor mange timer om dagen må jeg bruge åndedrætsværn? Og hvordan finder jeg det rigtige filter?

Del artiklen på

Spørgsmålene tårner sig op, når man skal vejlede i brug af åndedrætsværn, for vi ved jo godt, at her handler det om livsvigtig sikkerhed (kategori 3-produkter). Emnet er kompliceret, og mulighederne mange. Men nu introducerer Ox-On et kursus, der gør dig i stand til at vejlede i brug af åndedrætsværn på en god og tryg måde.

Ox-Ons direktør, Anne-Mette Mapouyat, fortæller:

- Vi har stor erfaring med kursusafvikling, for vi har igennem en årrække tilbudt kurser i faldsikring der lige som åndedrætsværn er kategori 3-udstyr. På faldsikringskurset uddanner vi i salg af korrekt udstyr, og hvordan man foretager eftersyn og kontrol af udstyret. Disse kurser har været meget efterspurgte, og vi har uddannet flere hundreder, der derved er blevet certificeret i at kontrollere faldsikring. Flere har efterspurgt et lignende kursus indenfor åndedrætsværn, så det introducerer vi nu, og håber på lige så stor opbakning.

- Hos Ox-On oplever vi stor efterspørgsel efter viden om åndedrætsværn. Mange slutbrugere er meget bevidste om, hvor farligt det er, hvis man ikke beskytter sine luftveje ordentligt, og de kræver god vejledning. Kurset er derfor testet, så indholdet svarer til de udfordringer og problemstillinger, man som butikspersonale møder, når slutbrugeren efterspørger åndedrætssikkerhed.

- Vi har testet kurset for at sikre os, at kvaliteten er i top. Målgruppen for kurset er butikspersonale, der på daglig basis rådgiver kunder om personlige værnemidler. Det er derfor vigtigt for os at den viden, vi formidler, er korrekt, brugbar og ikke spilder nogens tid, siger Anne-Mette Mapouyat.

På kurset vil man blandt andet komme igennem emner som:

• Typer af åndedrætsværn – hvilke typer findes der og hvordan bruges de korrekt?
• Lovgivning – hvad siger loven om brug af åndedrætsværn?
• Filtertyper – Hvilke typer filtre findes der, og hvordan læser man en filterguide?

Der vil på kurset også være plads til at diskutere eksempelvis salgsindsats og butikstiltag, så kursusdeltagerne bliver bedre til at sætte fokus på åndedrætsværn i netop deres butik og på den måde bliver en form for ekspert.

Er du interesseret i at vide mere om det nye kursus i åndedrætsværn, kan du kontakte Ox-Ons produktrådgivning på tlf. 74 31 18 88. 

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

10/11 2021
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.