Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Milwaukee rykker ind hos Carl RasNu kan man også få Milwaukee elværktøj i Carl Ras’ butikker. Indtil videre vil der være 128 Milwaukee-produkter som lagervarer, men hele Milwaukees sortiment er skaffevarer.

Milwaukee rykker ind hos Carl Ras

Nu kan man få fingrene i elværktøj fra amerikanske Milwaukee i alle Carl Ras-butikker. Salget er allerede skudt i gang både online og i udvalgte butikker

Del artiklen på

Milwaukee har de seneste 10 år etableret sig som et af de største elværktøjsbrands i Danmark – især i el- og vvs-branchen. Nu er tiden kommet til et nyt samarbejde med Carl Ras, som giver en unik adgang til tømrer- og entreprenørbranchen.

- Vi har glædet os til at introducere Milwaukee for vores kunder. De er gode til at udvikle kvalitetsprodukter, der gør livet nemmere for den professionelle håndværker. Med Milwaukee på hylderne styrker vi vores position som specialisten inden for værktøj og beslag, forklarer marketingchef hos Carl Ras, Steen Demskov.

Efter planen vil de velkendte røde maskiner være til salg i alle Carl Ras’ 18 butikker inden udgangen af marts, men allerede fra denne uge er produkterne klar til salg online og i otte udvalgte butikker.

- Det er en stor grossist, vi nu får med i vores forhandlernetværk, men der er styr på logistikken, og viljen til samarbejde er stor i de enkelte Carl Ras-afdelinger – så vi skal nok nå det hele, siger Casper Wiell Bisgaard, junior key account manager hos Milwaukee.

The Big Red Truck kommer
Det nye samarbejde bliver for alvor skudt i gang i uge 18, hvor Milwaukee vil være til stede i alle butikker med stærke introtilbud, gratis frokost, konkurrencer og mulighed for at teste de mange nye maskiner med dine egne hænder.

Det hele kulminerer, når butikkerne i Aarhus og Herlev efter planen får besøg af The Big Red Truck henholdsvis den 14. og 20. maj. Den enorme truck er fyldt med elværktøj og inviterer alle indenfor til et spændende event i ægte amerikansk stil med god mad, konkurrencer og masser af elværktøj.

- Vi har nu det bredeste og dybeste sortiment af elværktøj i branchen, og du vil altid møde faguddannet personale, der tager elværktøj seriøst – og ved, hvad de taler om. Indtil videre har vi 128 Milwaukee-produkter som lagervarer, men vi kan som altid skaffe produkter fra hele Milwaukees sortiment, hvis vores kunder efterspørger det, understreger Steen Demskov.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

18/3 2020
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.