Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Ny borehammer fra Bosch giver konkurrenterne baghjulBorehammeren kan med fordel kombineres med det kraftfulde ProCore18V-batteri på 12,0 Ah for maksimal styrke.

Ny borehammer fra Bosch giver konkurrenterne baghjul

Med den nye GBH 18V-45 C Professional udvider Bosch sit sortiment af effektive, ledningsfri Biturbo-maskiner til professionelle håndværkere

Del artiklen på

Nu er der en slagkraftig nyhed på vej til professionelle håndværkere. Med en slagenergi på 12,5 joule kan borehammeren GBH 18V-45 C Professional klare de fleste krævende opgaver. Værktøjet er lettere end tilsvarende produkter med ledning – også når det monteres med det kraftfulde ProCore18V 12,0 Ah-batteri.

Borehammeren kan anvendes til at mejsle og bore i beton, murværk og sten - eksempelvis i forbindelse med bygningskonstruktion.

Det stærkeste produkt på markedet
Den nye borehammer har i en test foretaget af Dekra Testing på vegne af Bosch Power Tools vist sig at være stærkest blandt konkurrerende modeller på markedet. Den nye GBH Professional-model var bedst målt ud fra boringslængde pr. batteriopladning med ProCore18V 12,0 Ah. Her præsterede borehammeren en boringslængde på 427 cm mod hhv. 341 cm og 260 cm.

Den nye borehammer er udstyret med Kickback Control, der reducerer risikoen for uventede ryk under brug ved automatisk at slukke værktøjet, hvilket øger sikkerheden for brugeren. Derudover sikrer Soft Start-teknologierne EPC og ASC, at maskinen er nem at håndtere, så arbejdet udføres kontrolleret og med stor nøjagtighed.

2021 er Biturbo-maskinernes år
Bosch introducerer i 2021 en række nye værktøjer i BITURBO-serien, som alle er kraftigere end producentens batteridrevne maskiner, der allerede er på markedet. Professionelle brugere får dermed samme eller mere kraft som ved brug af maskiner i ledning på 1.000-1.800 watt.

Biturbo er en serie af kraftfulde batteridrevne værktøjer i kompakt design til professionelle håndværkere. Maskinerne i 18V-systemet har en bedre ydeevne, når de kombineres med det kraftige ProCore18V-batteri med 8,0 eller 12,0 Ah. Med en kulfri, højtydende motor og en ydeevne på op til 1.800 watt performer værktøjet på niveau med konkurrerende modeller med to batterier eller i en højere voltklasse. Værktøjet er kompatibelt med eksisterende elværktøj og ladere med 18V.

 

-dc

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

8/10 2021
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.