Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Ny dykkerpistol fra Milwaukee spytter tre dykkere i sekundet

Ny dykkerpistol fra Milwaukee spytter tre dykkere i sekundet

Med den såkaldte Ready to Fire-teknologi kan de nye dykkerpistolers opstartstid mellem hver dykker elimineres, og de skal næsten ikke vedligeholdes

Del artiklen på

Efter at have lyttet til sine brugere har Milwaukee udviklet det gamle design på tidligere produkter og introducerer nu sin nyeste generation af dykkerpistoler, som producenten selv hævder har kraft nok til at skyde dykkere i hårdt træ, samtidig med at der efterlades rene, ensartede sømhuller.

- Milwaukee Tools nye sortiment af dykkerpistoler er designet til hurtighed og præcision. Vi er i år stolte af at kunne lancere anden generation af vores batteridrevne 15G og 16G dykkerpistoler. Der skal ikke anvendes gaspatroner, og med en kraft til at skyde dykkere ind i de mest krævende materialer sikrer vi, at vores brugere er produktive hele arbejdsdagen, skriver Milwaukee i en pressemeddelelse.

Både 15G og 16G dykkerpistoler har funktioner til sekvens- og serieskydning, samtidig med at ’Ready to Fire’-teknologien sørger for, at opstartstiden mellem hver dykker elimineres.

Med rene og ensartede sømhuller, der giver mindst mulig skade på det færdige materiale, medfører værktøjet mindre arbejde til udfyldning og efterbehandling af sømhuller. Værktøjets fjedermekanisme er tilpasset forholdet mellem kraft og ensartet ydeevne og leverer kraft som pneumatiske maskiner.

Frit udsyn og begrænset vedligeholdelse
Dykkerpistolerne er designet i en kompakt størrelse, der giver brugerne frit udsyn til præcis placering af sømmene. Ingen gaspatroner eller rengøring kræves, hvilket giver holdbarhed og pålidelighed til de mest krævende brugere samt næsten ingen vedligeholdelse.

Værktøjets benytter en kulfri Powerstate motor, som er designet til at levere holdbarhed og driftssikkerhed, hvilket blandt andet betyder, at dykkerpistolerne kan skyde op til tre dykkere i sekundet.

Specifikationer M18 Fuel 15 GA dykkerpistol (M18 FN15GA-0X)

- Magasinvinkel: 34°
- Dykkerdiameter: 1,8 mm
- Sømtype: 32-64 mm
- Magasinkapacitet søm: 110
- Vægt inkl. M18 B2-batteri: 3,1 kg
- LED-arbejdslys
- Vendbar bælteclips
- Hurtig adgang og let afhjælpning af tilstopninger
- Tre mundstykker med tilbehørsrum
- Værktøjsfri, hurtig og nem dybdejustering
- Fås kun uden batterier og lader.

Specifikationer M18 Fuel 16 GA dykkerpistol (M18 FN16GA-202X)

- Magasinvinkel: 20°
- Dykkerdiameter: 1,6 mm
- Sømtype: 32-64 mm
- Magasinkapacitet søm: 110
- Vægt inkl. M18 B2-batteri: 3,1 kg
- LED-arbejdslys
- Vendbar bælteclips
- Hurtig adgang og let afhjælpning af tilstopninger
- Tre mundstykker med tilbehørsrum
- Værktøjsfri, hurtig og nem dybdejustering
- Leveres med 2 x 2,0 Ah Redlithium batterier, 26 min. hurtiglader i HD Box.

-dc

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

6/4 2022
VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.