Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Ny garderobe til de kolde måneder De nye Oxford-støvler kan modstå høj varme.

Ny garderobe til de kolde måneder

Winter has come, og Helly Hansen har i den forbindelse lanceret lidt til fødderne, lidt til kvinderne og lidt til dem, der arbejder i dårlig sigtbarhed

Del artiklen på

Oxford er en ny serie af støvler udviklet til de kolde efterårs- og vintermåneder. Støvlerne fås både med snørebånd og Boa Fit-system, og samtidig kan man vælge enten mellem- eller lowcut. Støvlerne har en bred, rummelig pasform og en blød foring. Den åndbare netforing bidrager til god åndbarhed, så uanset om man arbejder ude eller inde, giver støvlerne optimal komfort. Overdelen i læder er vandafvisende, og sålen er Helly Grip HRO – en gummisål, der er træk- og skridsikker på en række forskellige overfalder, og som kan modstå varme op til 300 grader.

I Oxford serien lanceres også en super varm vinterstøvle med Helly Tech vandtæt konstruktion og PrimaLoft isolering. Det er nærmest garanti for altid tørre og varme fødder. Helly Grip XRC ydersålen bevarer sin fleksibilitet i temperaturer ned til minus 20 grader, mens den stadig giver beskyttelse mod varme op til 300 grader. Støvlen er udstyret med en YKK-lynlås på siderne – det gør, at den nemt kan åbnes og nem kan skiftes fra eksempelvis udendørs til indendørs arbejde.

Luna er en ny serie af regntøj, designet af kvinder til kvinder. Selvom en ny opgørelse fra Dansk Industri viser, at kun 4 % af de 71.000 håndværkere, der arbejder på byggepladser, er kvinder, er det ikke desto mindre en målgruppe, som værdsætter, når tøjet er udviklet under hensyn til kvindekroppen. Både jakke og buks er fremstillet af PU, der sikrer, at man forbliver tør selv under kraftig og vedvarende regn. Yderligere funktioner inkluderer neoprenmanchetter, forlænget ryg, hætte der kan pakkes sammen og en lille smart feature, hvor hovedtelefoner kan føres igennem. Bukserne er justerbare i taljen samt ved anklerne.

Helly Hansens ICU-kollektion udvides med en ny orange variant af den ultrapopulære ICU vinterjakke. Med H2Flow-teknologi er den udviklet til at give optimal beskyttelse til brugeren – ikke kun i form af varme, men også synlighed. Jakken tillader alsidighed og komfort under skiftende vejrforhold og aktivitetsniveauer. Jakken har også 3M reflekser og PrimaLoft isolering, som holder brugeren varm, beskyttet og synlig selv i de mørkeste vintermåneder.

-dc

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

23/12 2021